Tens entre 12 i 19 anys? Presenta la teva candidatura al Premi Josep Pallach de Narrativa Curta!

16 nov 2020

Els treballs es poden entregar fins al 31 de gener a l’Oficina de Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Begur. Hi poden participar tots els alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Les Regidories de Cultura i Educació de l’Ajuntament de Begur, amb la col·laboració de la Fundació Josep Pallach, convoquen enguany una nova edició -la sisena- del Premi Josep Pallach de Narrativa Curta; un guardó que malgrat la seva joventut ja ha esdevingut una de les iniciatives amb pes entre la comunitat educativa del territori.

La convocatòria d’aquest guardó es duu a terme en el marc dels Premis d’Educació Josep Pallach 2020-2021, que són d’àmbit català. A part del premi begurenc, també hi ha el XVI Premi Josep Pallach d’Experiències Educatives (organitzat per l’Ajuntament de Figueres), i el VI Premi Josep Pallach d’Articles Periodístics sobre Transversalitat Educativa (organitzat per l’Ajuntament de Palafrugell). I enguany, com a gran novetat, també s’estrena el I Premi Empreses per l’educació i el compromís social.

El Premi Josep Pallach de Narrativa Curta, dividit en tres categories segons la franja d’edat del seus participants -entre els 12 i els 19 anys-, està obert a tots els alumnes de primer i segon d’ESO (categoria A), tercer i quart d’ESO (categoria B), i Batxillerat o Cicles Formatius (categoria C). El primer premi per a les categories A i B és de 300€ per al guanyador del concurs, mentre que en la categoria C el millor treball està premiat en 400€.

Els treballs es poden entregar fins al 31 de gener a l’Oficina de Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Begur, i les obres que es presentin han d’incidir en els valors del compromís social i la solidaritat. A més, han d’estar escrites en català, ser inèdites i no haver estat premiades en cap altre concurs. Les bases del concurs i tots els requisits del certamen es poden consultar a través d’aquest enllaç.

El veredicte i el lliurament de premis es farà durant el mes de març.Més informació: