T’esperem a la Fira de la Castanyera de Begur i a la Festa de la Castanyada d’Esclanyà!

27 oct 2022

Del 29 d’octubre al 5 de novembre les places i carrers s’ompliran de diferents propostes per a tota la família per a celebrar una de les festes tradicionals més esperades del municipi. Descarrega’t el programa d’activitats.

La Regidoria de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament i la Comissió de Festes d’Esclanyà -amb la col·laboració del teixit associatiu local- organitzen aquesta tardor una nova edició de la Fira de la Castanyera de Begur i de la Festa de la Castanyada d’Esclanyà.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica i Turisme, fa una crida a la participació i explica que “després de l’estiu l’activitat al poble no s’atura. Al contrari, amb l’arribada de la tardor ja ens preparem per a gaudir de noves activitats a Begur i Esclanyà que ajudin a dinamitzar l’oferta lúdica, festiva i cultural del municipi. I un cop més, és un orgull veure com s’hi impliquen tan activament les associacions locals i la Comissió de Festes d’Esclanyà”. 

Del 29 d’octubre a l’1 de novembre vine a gaudir de la Fira de la Castanyera de Begur 2022

La Fira de la Castanyera de Begur amplia enguany el nombre d’activitats i oferirà del 29 d’octubre a l’1 de novembre prop d’una quarantena de propostes dirigides a tota la família en espais com la Biblioteca Salvador Raurich, el Cinema Casino Espai Cultural, la plaça Lluís Esteva i Cruañas, la plaça de l’Església, la Sala d’Exposicions , el carrer Boadella, i la plaça de la Vila.

El programa d’activitats de la Fira de la Castanyera de Begur inclou propostes com l’Hora del Conte, tallers, sessions de cinema, una fira artesana, activitats i actuacions infantils, l’entrega de premis del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera de Begur i la Festa de la Castanyada d’Esclanyà de 2023, un túnel del terror, el recorregut “Truco Trato”, una castanyada popular, o una sessió de ball amb l’AFA de l’Escola Doctor Arruga.

I com a gran novetat d’aquest 2022 hi haurà també un Escape Room Especial Castanyada: “El tresor de la bruixa de Begur”. L’activitat convidarà als participants a desxifrar enigmes, resoldre proves i ser hàbil amb les pistes per a aconseguir obrir el tresor. Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament (preu: 2€ per persona) a www.visitbegur.cat.

Descarrega’t el programa d’activitats.

Esclanyà celebra la Festa de la Castanyada el 31 d’octubre i el 5 de novembre

En paral·lel a la Fira de la Castanyera de Begur, el 31 d’octubre i el 5 de novembre també se celebrarà a Esclanyà la Festa de la Castanyada, organitzada per la Comissió de Festes d’Esclanyà. En aquest cas, l’organització ha previst una trobada amb ambientació de Halloween i disfresses a la Sala Polivalent, jocs tradicionals de fusta i un espectacle d’animació.

Descarrega’t el programa d’activitats.

Exposició del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera 2023

Finalment, també cal destacar que la Sala d’Exposicions acollirà una mostra amb les obres del Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera 2023 creades pels alumnes de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell. L’exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte, de 09.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h; i el diumenge, de 09.30 a 14 h. El diumenge a la tarda i els dilluns la mostra estarà tancada.


Categories: Promocio Economica