The Tyets, cap de cartell d’una Festa Major d’Esclanyà que promet grans emocions

04 ago 2023

El grup maresmenc, que actuarà en un concert gratuït el dissabte 5 d’agost, serà el gran reclam d’una Festa Major que enguany arriba amb prop d’una desena de propostes lúdiques i culturals sota el braç per a fer vibrar a tots els veïns i veïnes d’Esclanyà.

Esclanyà ja es prepara per tornar a viure la seva Festa Major. I per a l’ocasió la Comissió de Festes d’Esclanyà -amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Begur- ha preparat un programa d’actes molt especial que s’estendrà del 4 al 6 d’agost amb prop d’una desena d’activitats lúdiques, culturals i esportives per a totes les edats.

El programa d’actes de la Festa Major d’Esclanyà d’aquest 2023 començarà, amb tot, uns dies abans amb un acte previ per a començar a obrir boca: dissabte 29 de juliolcaminada nocturna a partir de les 21 h (la sortida es farà des del Local Polivalent i hi haurà cremat i cava per a tothom).

El gruix de l’activitat, però, el viurem del 4 al 6 d’agost. I obrirem el divendres 4 d’agost amb una de les grans novetats d’enguany: la primera edició de la Nit de Circ d’Esclanyà, amb Pep Callau com a mestre de cerimònies. Serà a partir de les 22 h.

Ja entrats en el cap de setmana, el dissabte 5 d’agost els protagonistes seran una festa infantil amb inflables, SoyLafiesta i xocolatada; a partir de les 17 h. I a la nit, serà el torn per a un dels grans reclams de la Festa Major d’Esclanyà d’aquest 2023: la Festa Jove amb l’actuació gratuïta de The Tyets, Akoblats i Kharloss Selektah. I atenció, perquè la Festa Jove estrena emplaçament i es farà al camp de l’entrada d’Esclanyà a partir de les 23.30 h. Mentrestant, des de l’Ajuntament es recomana a les persones que siguin de prop d’Esclanyà i de Palafrugell que evitin, en la mesura del possible, desplaçar-se en vehicle fins a la Festa Jove. I que aquelles persones que vinguin amb cotxe, ho facin amb la major antelació possible.

I la festivitat d’enguany clourà el diumenge 6 d’agost amb aquestes propostes: a les 12 h, celebració de la missa solemne amb acompanyament de la Cobla La Principal de Porqueres i l’audició de tres sardanes; a les 20 h, concert de Festa Major amb l’Orquestra Els Montgrins; a continuació, sopar popular; i a les 22.30 h, ball de fi de festa amb l’Orquestra Els Montgrins.


Categories: Festes