Torna a Begur el Cros Escolar Comarcal del Baix Empordà

19 nov 2021

El dissabte 27 de novembre la pineda annexa al Camp Municipal de Futbol acollirà la primera jornada d’aquesta prova.

Aquest mes de novembre Begur acollirà la primera jornada del Cros Escolar Comarcal 2021-2022; un circuit atlètic per a infants organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà en col·laboració amb l’Ajuntament de Begur i la Fundació Esportiva Begur.

La jornada tindrà lloc el dissabte 27 de novembre a la pineda annexa al Camp Municipal de Futbol a partir de les 09.30 h. I a la cita hi prendran part infants en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i escoleta. Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria rebran una medalla; i a tots els participants se’ls entregarà un obsequi. Les inscripcions per a participar del Cros Escolar Comarcal es poden tramitar per Internet a través d’aquest enllaç. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a l’adreça esports@baixemporda.cat.

Des de l’Ajuntament de Begur s’emmarca aquesta nova edició del Cros Escolar en l’objectiu de seguir promovent entre els veïns i veïnes, i en especial entre els nens i nenes, els beneficis de la pràctica esportiva i de l’exercici físic, així com dels valors associats a l’esport.


Categories: Esports
Imprimir
Comparteix: Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone