Torna a Begur el Cros Escolar Comarcal del Baix Empordà

23 gen 2022

El dissabte 29 de gener la pineda annexa al Camp Municipal de Futbol acollirà la primera jornada d’aquesta prova.

Aquest mes de gener Begur acollirà la primera jornada del Cros Escolar Comarcal 2021-2022; un circuit atlètic per a infants organitzat pel Consell Esportiu del Baix Empordà en col·laboració amb l’Ajuntament de Begur i la Fundació Esportiva Begur.

La jornada tindrà lloc el dissabte 29 de gener a la pineda annexa al Camp Municipal de Futbol a partir de les 09.30 h. I a la cita hi prendran part infants en les categories juvenil, cadet, infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i escoleta. Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria rebran una medalla; i a tots els participants se’ls entregarà un obsequi. Les inscripcions per a participar del Cros Escolar Comarcal es poden tramitar per Internet a través d’aquest enllaç. Per a més informació podeu consultar el programa de la jornada o enviar un correu electrònic a l’adreça esports@baixemporda.cat.

Des de l’Ajuntament de Begur s’emmarca aquesta nova edició del Cros Escolar en l’objectiu de seguir promovent entre els veïns i veïnes, i en especial entre els nens i nenes, els beneficis de la pràctica esportiva i de l’exercici físic, així com dels valors associats a l’esport.


Categories: Esports