Torna el Begur en Flor per omplir de color i de vida els carrers

25 mai 2021

Del 28 al 30 de maig l’Associació de Comerç i Turisme organitzarà concursos, sorteigs, visites guiades, tallers, actuacions musicals, sessions de ioga, activitats infantils, i demostracions.

El cap de setmana del 28 al 30 de maig la Campanya Gastronòmica del Peix de Roca de Begur coincidirà amb la setena edició del Begur en Flor, organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme (ACiT) de Begur. Durant tres dies el poble i els seus carrers es tornaran a guarnir amb flors, música i diferents activitats per a tots els públics per a donar la benvinguda i celebrar la primavera.

Després d’una edició, la del 2020, eminentment telemàtica i marcada per la pandèmia de Covid-19; enguany l’esdeveniment recupera el seu format habitual i torna al carrer amb un protocol adaptat a les mesures i restriccions vigents per tal de garantir una proposta segura i de primer nivell. El programa d’activitats del VII Begur en Flor el podeu consultar a través del següent enllaç.

Concursos i sortejos

Durant la setena edició del Begur en Flor l’ACiT ha organitzat diferents concursos i sortejos. Les bases i tota la informació sobre els certàmens es pot consultar al web www.acitbegur.com:

. Concurs de Fotografia d’Instagram #BegurVesteixAmbFlor: comparteix una fotografia a Instagram sol o acompanyat lluint com a mínim una peça de roba amb estampat floral i utilitza l’etiqueta #BegurVesteixAmbFlor i #BegurEnFlor2021, i etiqueta el compte de l’ACiT amb @acitbegur. Es farà el sorteig entre tots els participants i hi haurà tres guanyadors i tres premis!

. Concurs d’aparadors: ens agradaria veure tots els aparadors dels establiments de Begur ben guarnits pel #BegurEnFlor2021 i volem que sigui el públic visitant qui voti mitjançant uns codis QR quin és l’aparador preferit. L’aparador més votat s’endurà un premi.

. Concurs de carrers: els carrers engalanats del municipi són els protagonistes de Begur en Flor i per aquest motiu volem honorar al carrer més bonic votat pel jurat, format per begurencs i begurenques.

Actuacions musicals en directe

La música també tindrà un paper destacat durant el Begur en Flor. Així, del 28 al 30 de maig es podrà gaudir d’actuacions musicals en directe al carrer a càrrec d’artistes com Aurora (cantautora), Swiming in a Pan (Piano Rock alternatiu), Marina Villegas (cantautora d’estil Mediterrani), Anna Saez & Carlos (Soul, Rock, cançó catalana), Gerard Morera Colomer (guitarra clàssica i temes propis), DJ Loins (Minimal Techno House), The Crazies (Rock&Roll instrumental) i els Bacanards (percussió).

Visites guiades, tallers i activitats infantils

Totes aquelles persones que s’acostin al Begur en Flor, a més, també podran prendre part d’un programa de visites guiades per espais icònics de la vila com el jardí privat de la família Lathan i l’hort d’Es Sot; de tallers infantils de confecció de flors; tallers de kokedamas Lucciana; sessions matinals de ioga; o l’activitat infantil “Troba els insectes perduts pels aparadors”.

Algunes de les activitats requereixen inscripció prèvia i tota la informació sobre l’esdeveniment es pot consultar al web www.acitbegur.com.