Torna el Kids Talent per commemorar el Dia Internacional dels Drets dels Infants

15 nov 2023

Kids Talent 2023

L’Esplai Autèntic de Begur organitza un concurs de talents infantils perquè els infants demostrin les seves habilitats artístiques, musicals i esportives. Per participar-hi, han de registrar-se en aquest enllaç. 

Begur es prepara per acollir un dels esdeveniments més esperats de la temporada per als més petits: el Kids Talent, de la mà de l’Esplai Autèntic de Begur. Tindrà lloc el 25 de novembre, a les 17 h, al Local Polivalent d’Esclanyà, en el marc de la commemoració del Dia dels Drets dels Infants (20N), una jornada dedicada a difondre i sensibilitzar la població sobre els drets de la infància.

Aquest concurs infantil de talents està obert a tots els nens i nenes de 3 a 12 anys que vulguin gaudir d’una tarda plena de diversió i sorpreses. Els infants participants poden preparar actuacions individuals o en grup, mostrant la seva habilitat en àmbits com el cant, el ball, la música, el teatre o l’esport. L’únic límit és la seva imaginació, ja que tots els talents són benvinguts. Per participar, han de preparar una actuació i inscriure’s a través del formulari en línia abans del 23 de novembre. Es poden trobar més detalls i el formulari d’inscripció al següent enllaç.

Pel que fa a la logística, els participants podran portar tot el material necessari per a la seva actuació. Aquells que necessitin música hauran de portar-la preparada amb un llapis de memòria o demanar la cançó original aquella mateixa tarda. El concurs comptarà amb diferents categories segons l’edat dels participants i oferirà una àmplia gamma de premis, incloent-hi el millor vestuari, l’actuació més divertida, el millor grup i molts altres. L’entrada serà gratuïta perquè tothom pugui gaudir d’aquesta jornada plena de talent i creativitat infantil.

Per a més informació i consultes, podeu trucar o enviar un missatge de WhatsApp al telèfon 653 889 884 o enviar un correu electrònic a l’adreça esplaimunicipalbegur@gmail.com.


Categories: Joventut