Torna el Nadal Esportiu i Lúdic al Pavelló Municipal

30 nov 2023

Aquest casal ofereix una alternativa de lleure als infants durant les festes nadalenques. Les inscripcions estan disponibles a partir de l’1 de desembre en aquest enllaç. 

Durant el mes de desembre, la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Begur posa en marxa la dissetena edició del Nadal Esportiu i Lúdic, un casal nadalenc enfocats als nens i nenes del municipi entre I3 i 6è de Primària al Pavelló Municipal d’Esports. 

El Nadal Esportiu i Lúdic tindrà lloc els dies 21, 22, 27, 28, 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener entre les 9 i les 13 h. Proposa diferents activitats, com jocs, excursions, tallers, manualitats i entrenaments de futbol i bàsquet de la mà dels monitoris i monitores de l’Esplai Autèntic de Begur i de la Fundació Esportiva Begur.

El Nadal Esportiu i Lúdic té un preu de 40 euros per infant. Per a prendre-hi part cal inscriure’s de l’1 al 15 de desembre a través del següent enllaç. Per a més informació podeu trucar al telèfon 653 889 884, enviar un correu electrònic a l’adreça esplaimunicipalbegur@gmail.com o visitar els perfils d’Instagram i Facebook de l’Esplai Autèntic de Begur.


Categories: Joventut