Tornen les trobades a la llar d’infants de Begur per compartir experiències entre infants i familiars

29 gen 2019

La llar d’infant Ses Falugues de Begur, que depèn de l’Ajuntament, organitza novament el projecte anomenat “Trobem-nos a Ses Falugues”. És un projecte que es porta a terme des de fa 4 cursos a través del qual obren la llar d’infants una tarda a famílies que tinguin infants entre 0 i 3 anys. Poden venir totes les famílies que ho desitgin, tant si tenen inscrits els seus fills/es a la llar d’infants com no, tant si són del poble com no; ara bé, tots els infants que vinguin han d’estar acompanyats per una persona adulta de confiança.

La primera de les cinc sessions, cadascuna d’elles amb un ambient especial, té lloc demà dimecres, de 15,30 a 17 hores, i estarà dedicada a la psicomotricitat. L’espai estarà dinamitzat per dues persones de l’equip educatiu i l’objectiu és oferir la llar d’infants com a espai de trobada. Es crea un ambient que estimuli el joc dels infants i també el joc de les persones adultes. A partir d’aquest ambient i de compartir l’espai, els infants es coneixen entre sí, es relacionen i es diverteixen. I les persones adultes es coneixen entre sí, es relacionen i també passen bons moments. A més, si el nombre d’assistents ho permet, s’incorporen els infants que es queden al servei de tarda i la seva educadora.

La segona trobada, que es farà el 27 de febrer, estarà dedicada al carnaval. La tercera, el 27 de març, a la primavera. La quarta, el 24 d’abril, a la diada de Sant Jordi. I la darrera, el 29 de maig, a l’experimentació i la representació.Més informació: