Tot a punt per a una nova edició del Nadal Esportiu i Lúdic de Begur

27 nov 2019

El Pavelló d’Esports Municipal tornarà a acollir durant el període nadalenc un programa de jocs, gimcanes, torneigs de futbol sala, partits de bàsquet, voleibol, bicicleta, dibuixos i tallers dirigits als infants.

L’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur organitza aquest 2019, per tretzè any consecutiu, el Nadal Esportiu i Lúdic, una iniciativa dirigida als nens i nenes del municipi que cursen entre P3 i sisè de primària i que té com a objectiu oferir als infants i a les seves famílies una alternativa lúdica, esportiva i formativa durant les festes nadalenques.

Enguany, el Nadal Esportiu i Lúdic es durà a terme els dies 23, 24, 27, 30 i 31 de desembre i 2 i 3 de gener en horari de 09 h a 13 h. Jordi Carreras, regidor d’Esports, avança que “aquest 2019 hem apostat per ampliar fins a set el nombre de dies del Nadal Esportiu i Lúdic respecte a anys anteriors per tal de seguir adequant el projecte a les necessitats, gustos i interessos dels usuaris i de les famílies”.

Com hi puc participar?

El Nadal Esportiu i Lúdic té un preu de 30€ per infant i per a prendre-hi part cal inscriure-s’hi prèviament i realitzar el pagament al Camp Municipal de Futbol, al Pavelló Municipal d’Esports o al  Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Begur, del ​4 al 19 de desembre​. En el moment de la inscripció caldrà presentar, a més, una fotocòpia de la targeta sanitària. Per a més informació podeu trucar al telèfon 653 889 884 (Sandra Herrera).