Trobada a la llar d’infants de Begur per compartir experiències entre infants i familiars

09 gen 2018

La llar d’infant Ses Falugues de Begur, que depèn de l’Ajuntament, organitza demà dimecres una nova trobada entre els nens i les nenes del municipi que tenen de 0 a 3 anys i els seus familiars amb l’objectiu de compartir experiències entre tots ells, ja sigui conversant o jugant. El projecte, que s’anomena “Trobem-nos a Ses Falugues”, es farà entre les 16,00 i 17,30 hores al mateix centre educatiu. L’activitat que es preveu dur a terme és un taller de joc i estampació amb el suport de Tell Fusta.

El projecte, del qual es té una experiència al llarg del curs passat, permet als familiars conèixer una mica més i millor el seu infant, compartir els seus jocs, com també conèixer altres infants i les seves famílies i, d’aquesta manera, arribar a poder intercanviar opinions i experiències. “Trobem-nos a Ses Falugues” vol ser un pilar més del projecte educatiu de l’escola bressol, l’única del municipi que ofereix el servei educatiu corresponent al primer cicle d’educació infantil.

La llar d’infants, que és de titularitat municipal, ja té actualment uns objectius ben clars, com són donar molt valor al caràcter obert del centre (es comunica i col·labora amb el seu entorn), familiar (cerca la creació d’un ambient serè, amorós i de confiança) i respectuós (atén als infants en la seva diversitat). Quarta trobada a la llar d’infants de Begur per compartir experiències entre infants i familiars.Més informació: