Últimes places disponibles per a la XXII Travessa S’Eixugador – Aiguafreda

08 jul 2022

L’esdeveniment tindrà lloc el 17 de juliol i les inscripcions es poden formalitzar fins el 15 de juliol en aquest enllaç.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament informa que hi ha disponibles les últimes places per a la 22a edició de la Travessa S’Eixugador – Aiguafreda, que tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de juliol de la mà dels Amics de la Travessa S’Eixugador – Aiguafreda i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur.

Les places són limitades (250 participants) i les inscripcions es poden formalitzar fins al 15 de juliol -o fins a exhaurir places- emplenant el formulari telemàtic que trobareu en aquest enllaç.

La prova se celebrarà a partir de les 10 h i la competició està adreçada a nedadors i nedadores a partir dels 12 anys (edat mínima). El recorregut tindrà una distància aproximada d’un quilòmetre i el trasllat fins a s’Eixugador (punt de sortida) es farà amb barques de l’organització.

També hi haurà la possibilitat d’anar-hi a peu pel camí de ronda amb guia. Allà es recollirà el calçat i objectes personals i es retornaran a Aiguafreda. La sortida a peu serà a les 09.30 h. Hi haurà obsequi i esmorzar per totes les persones participants i serà obligatori el casquet de bany.


Categories: Esports