Últims dies per a presentar imatges per al XIV concurs de fotografia Josep Carreras de Begur

04 oct 2019

La convocatòria restarà oberta fins al 23 d’octubre i els interessats en participar-hi han d’entregar les fotografies candidates, un màxim de dues per concursant, a la sala d’exposicions de les Escoles Velles. Consulta les bases del certamen.

El concurs de fotografia Josep Carreras de Begur encara aquest mes d’octubre la seva fase decisiva. El certamen, convocat per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i que enguany encara ja la seva catorzena edició, té aquest 2019 com a gran protagonista el Castell de Begur amb motiu del seu mil·lenari. Per tot plegat, totes les imatges candidates han de tenir com a temàtica aquesta icònica fortificació militar de la vila.

El concurs està dedicat a Josep Carreras (1920-2002) fotògraf per excel·lència de Begur i que representa la memòria gràfica del poble de la segona meitat del segle XX.

Com hi puc participar?

Fins al 23 d’octubre encara es poden presentar les instantànies candidates als premis. Cada concursant només en pot presentar un màxim de dues i aquestes s’han d’entregar a la sala d’exposicions de les Escoles Velles, d’acord amb els horaris de la dependència municipal.

La foto pot ser analògica o digital, en color o blanc i negre, però cal que sigui inèdita. I s’ha de presentar amb un suport de cartolina de 50x40cm.

Quan es coneixeran els guanyadors?

El lliurament dels premis tindrà lloc el dissabte 2 de novembre, a les 7 de la tarda, a la sala d’exposicions de les Escoles Velles; i la mostra de les fotografies, es podrà visitar fins al 23 de novembre.

El jurat del concurs estarà format per persones vinculades a la fotografia. El primer premi consisteix en 300 euros; també hi ha un premi local, amb un sopar per a dues persones. Les fotografies guanyadores passaran a ser propietat de l’Ajuntament. El guanyador del primer premi, segons les bases, no podrà participar en les dues edicions posteriors.


Categories: Cultura