Un Boc’n’Roll per reduir els plàstics d’un sol ús als centres educatius

23 nov 2023

L’alumnat i els docents han rebut aquest producte sostenible i reutilitzable, dissenyat per ser un substitut dels envasos d’un sol ús.

Aquesta setmana, 337 alumnes i docents dels centres educatius de Begur han rebut un Boc’n’ Roll. Es tracta d’una iniciativa liderada per la Regidoria de Medi Ambient en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Aquesta iniciativa té per objectiu sensibilitzar la infància i els joves begurencs sobre la importància de reduir l’ús de bosses de plàstic i paper d’alumini d’un sol ús durant els esmorzars de l’hora del pati.

El Boc’n’Roll és un producte que es pot utilitzar repetidament com a embolcall per als esmorzars, eliminant la necessitat d’utilitzar bosses de plàstic o paper d’alumini d’un sol ús i fomentant hàbits més sostenibles. La temàtica de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus d’enguany és ‘No t’emboliquis’.

En aquest marc, també s’han dut a terme xerrades de sensibilització entorn dels residus plàstics als escolars de cicle mitjà i cicle superior de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell.

L’entrega dels Boc’n’roll també s’emmarca en la campanya ‘Menys plàstic, més vida’, en marxa des del juliol per promoure l’ús responsable del plàstic i la seva relació amb la salut del nostre planeta. L’Àrea de Medi Ambient posa en valor la importància de les decisions individuals i col·lectives per reduir la generació de residus plàstics i fomentar un estil de vida més sostenible.