Un espectacle de màgia inaugura divendres la festa major d’Esclanyà

31 jul 2019

Un espectacle de màgia, a càrrec de Fèlix Brunet, inaugurarà divendres el programa de la festa major d’Esclanyà, a Begur. L’espectacle de Brunet tindrà lloc a les 10 de la nit al local polivalent. Les entrades, a 5 euros, es poden aconseguir en venda anticipada a l’Oficina de Turisme de Begur i al Local Polivalent d’Esclanyà. La festa major, que organitza la Comissió de Festes Esclanyà amb el patrocini de l’Ajuntament i el Consell Municipal, s’allargarà durant tot el cap de setmana.

Dissabte, els actes festius començaran a les 9 del matí amb la IV edició de la jornada esportiva d’Esclanyà, amb dues sessions d’spinning i una de zumba. La jornada esportiva serà solidària, destinant la inscripció, que és de 5 euros, a benefici de l’Oncolliga. La primera sessió d’spinning anirà a càrrec de Nando Garcia i Leila Martínez i la segona, que començarà a les 10 del matí, amb Juan Carlos Prieto i Raúl Rubio. La sessió de zumba, que començarà a les 11 del matí, la dirigirà Mari Carmen Tejada.

Dissabte a la tarda hi haurà la festa infantil, a partir de les 5 de la tarda, amb escuma i xocolata amb el conjunt Set de So. I a la nit, a partir de les 11 de la nit, hi haurà la festa jove amb l’actuació dels grups musicals Gertrudis, de la Garriga (Vallès Oriental), i Festucs, de Palafrugell. Gertrudis, que es va consolidar el 2004 amb el disc “Teta” ofereix un estil musical de rumba catalana, mentre Festucs, que es va crear el 2014, ofereix un estil musical que combina reggae, ska, rumba i rock. La festa jove es clourà amb l’actuació del discjòquei Kharloss Selektah.

Diumenge, el programa festiu començarà a les 12 del migdia amb la missa solemne amb acompanyament de la cobla La Principal de Porqueres. En acabar l’ofici, la cobla oferirà mitja audició de sardanes a la plaça. La festa continuarà a les 20 hores amb el concert de festa major i, a partir de les 22,30 hores, amb el ball de fi de festa. Les dues actuacions musicals aniran novament a càrrec de l’orquestra Els Montgríns.

 


Categories: AjuntamentFestes