Un grup de voluntaris s’organitza per a elaborar mascaretes de protecció per al coronavirus

18 mar 2020

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament duu a terme un seguiment continuat i atén totes les necessitats dels veïns i veïnes més vulnerables.

La crisi sanitària pel coronavirus està fent novament palesa la faceta més solidària i altruista dels begurencs i begurenques. Així, un grup de voluntaris format per veïns i veïnes del municipi s’ha organitzat de forma espontània per a fabricar, cosir i distribuir entre la població mascaretes casolanes que serveixin com a protecció bàsica contra el coronavirus per a totes aquelles persones que ho requereixin; principalment, gent gran i persones de col·lectius vulnerables.

En aquest sentit, la Fleca La Palma de Begur posa a disposició de tot aquell qui hi estigui interessat roba, fil i goma elàstica per a elaborar aquestes mascaretes casolanes.

L’Ajuntament valora molt positivament aquesta iniciativa solidària i agraeix a tots els seus impulsors i participants la seva col·laboració. En aquest sentit, Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Sanitat, recorda que “accions com aquesta ens recorden que el suport de la població i el seu compromís són vitals i imprescindibles per a superar aquesta situació tan complicada i fer-ho com un poble encara més unit, ferm, preparat i cohesionat”.  

Maite Selva, a més, recorda que “aquesta i d’altres iniciatives solidàries de la nostra població complementen el treball diari i continuat que des de l’àrea de Serveis Socials duem a terme per a atendre i donar resposta a totes les necessitats dels veïns i veïnes, especialment els dels col·lectius més vulnerables”. En aquest sentit, des del consistori es fa saber que si alguna persona té constància d’algun possible cas que pugui necessitar aquests serveis cal que es posi en contacte amb l’Ajuntament (972 624 020), amb la Policia Local (972 624 200) o amb Serveis Socials (972 651 859).

Al mateix temps, l’equip de govern -que manté reunions diàries extraordinàries mentre duri la crisi per fer-ne el seu seguiment- posa a disposició de tots els veïns i veïnes els telèfons dels regidors i regidores per consultes o emergències:

. Maite Selva: 646 96 41 04

. Eugeni Pibernat: 673 74 24 60

. Jordi Carreras: 609 56 44 93

. Pere Feliu: 638 24 07 16

. Gemma Coll: 669 28 79 05

. Marià Renart: 649 17 33 57

. Manel Vallès: 699 29 90 36


Categories: Serveis Socials