Un Nadal per a la il·lusió a Begur i a Esclanyà!

30 des 2021

L’Ajuntament i el teixit associatiu local organitzen de l’1 de desembre al 6 de gener un complet programa d’activitats lúdiques, culturals i festives per poder celebrar les festes nadalenques. Descarrega’t el programa d’activitats de Nadal.

Begur i Esclanyà ja es preparen un any més per celebrar el Nadal. Aquest any 2021 l’Ajuntament i les entitats locals recuperen algunes de les propostes que el curs passat no es van poder organitzar a causa de la pandèmia de Covid-19 i han dissenyat per a l’ocasió un complet i variat programa d’activitats de lleure, culturals i festives per a tots els públics amb l’objectiu que els veïns i veïns gaudeixin de les festes nadalenques.

De l’1 de desembre al 6 de gener el consistori oferirà, doncs, un ampli ventall d’actes que combinen algunes novetats amb activitats més tradicionals. Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, fa una crida a la participació i explica que “el Nadal ens brinda enguany una oportunitat magnífica per a consolidar i potenciar encara més la represa de l’activitat social, cultural i econòmica que hem anat experimentant al poble al llarg dels darrers mesos”.

“El fet de poder recuperar moltes de les propostes que l’any passat van quedar suspeses per les restriccions ens permetrà oferir a tota la població i als visitants una oferta nadalenca de primer nivell adaptada als gustos i interessos de tothom. Us hi esperem amb els braços oberts!”, afirma Maite Selva, alcaldessa de Begur.

Amb tot, cal recordar que la celebració del programa d’activitats estarà condicionada en tot moment a l’evolució de la pandèmia i a les mesures i restriccions establertes per les autoritats sanitàries.

El Nadal a Begur recupera algunes de les activitats més icòniques

Enguany Begur acollirà més d’una quarantena de propostes nadalenques durant tot el mes de desembre i durant la primera setmana de gener. La principal novetat és la recuperació del tradicional Pessebre Vivent Teatralitzat, que aquest Nadal tornarà a escenificar-se pels carrers del poble en el que serà un dels grans reclams de la festivitat.

A més, tampoc faltaran a la cita iniciatives de marcat to cultural i tradicional i de gran èxit d’assistència any rere any com les hores del conte, la Fira de Playmobil, tallers infantils, el Tió, el 29è Concurs de Pessebres de Begur i el 13è Concurs de Postals de Nadal de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell, presentacions de llibres, la quina, nadales, concerts, cinema o l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient.

A més, el programa de Nadal d’aquest 2021 també referma un any més la seva vessant més solidària amb l’impuls de diferents propostes per a recaptar fons per a La Marató de TV3, dedicada enguany a la salut mental.

Esclanyà també s’apunta a la celebració de les festes nadalenques

De la seva banda, els veïns i veïnes d’Esclanyà també podran participar activament del Nadal amb prop d’una quinzena d’activitats des del 5 de desembre fins al 5 de gener de la mà de l’Ajuntament i de la Comissió de Festes. Entre elles, destaquen tallers infantils, nadales, propostes de La Marató de TV3, el Tió, quines i l’arribada de Melcio, Gaspar i Baltasar.

Activitats permanents durant tot el Nadal

Més enllà de les activitats puntuals que es duran a terme, durant els mesos de desembre i gener també s’oferiran propostes de llarg recorregut que tindran lloc durant diversos dies. És el cas, per exemple, del 15è Nadal Esportiu i Lúdic, les campanyes de recollida de joguines reutilitzades i de telèfons mòbils, el lliurament de les cartes als Reis Mags a la llar d’infants i als centres educatius, l’exposició “El Tió i els llibres” i l’activitat “Ja arriba Nadal. Llibres i molt més” de la Biblioteca, o la mostra del 29è Concurs de Pessebres de Begur i el 13è Concurs de Postals de Nadal de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell.

Tota la informació la podeu consultar en el programa d’activitats.


Categories: Promocio Economica