Un total de quatre joves del municipi es beneficiaran de la nova línia d’ajuts educatius de la Fundació Hospital Sant Carles

27 oct 2020

L’Ajuntament posa en valor l’aposta que la Fundació realitza a Begur per a contribuir a la formació continuada del jovent local.

El passat dissabte 24 d’octubre es va formalitzar l’adjudicació de la nova convocatòria de subvencions per a la realització d’estudis postobligatoris dirigides al col·lectiu de joves de Begur i Esclanyà, impulsada per la Fundació Hospital Sant Carles de Begur.

En total, en seran beneficiaris quatre joves del municipi: Oriol Morcillo Rodríguez, Ainoa Díaz Franco, Oumayma El Kouhli Abchri i Zakaria El Kouhli Abchri.

Aquesta línia d’ajuts té com a objectiu facilitar a la gent jove del municipi i a les seves famílies l’accés a estudis superiors en un centre públic dependent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya o en una universitat pública catalana (estudis universitaris de Grau i Cicles Formatius de Grau Superior) per al curs 2020-2021.

Durant el període de presentació de sol·licituds es van rebre un total de cinc candidatures: quatre d’elles amb tota la documentació que es requeria per a poder accedir a la subvenció, mentre que una va quedar exclosa per falta de documentació.

 


Categories: Ensenyament