Un veí de Begur correrà contra el càncer a la marató de Barcelona

25 oct 2018

El veí de Begur Oliver Martínez ha posat en marxa una campanya de micromecenatge solidari a migranodearena.org per recollir fons per a la Fundació Oncolliga Girona. Martínez, atleta amateur i gran amant de l’esport en general, vol assolir un repte que serà doble: d’una banda el desafiament personal de córrer la Zurich Marató de Barcelona, que se celebrarà el 10 de març; de l’altra, el repte solidari de recollir 500 euros per a la lluita contra el càncer.

“Un dia em vaig adonar que, practicant esport, a més de gaudir i competir també puc col·laborar amb associacions i entitats que es dediquen a ajudar la gent amb problemes”, assenyala Martínez en la descripció del seu repte, on afegeix que ha triat l’Oncolliga com a entitat social beneficiària d’aquest repte en agraïment “a la tasca increïble que fan, tant en la lluita contra el càncer com en el suport a qui l’està patint”.

Aquesta no és la primera col·laboració d’Oliver Martínez amb l’Oncolliga, ja que ha participat en diverses edicions de l’Oncotrail, la cursa de trail de 100km per equips que l’entitat organitza cada any el primer cap de setmana d’octubre al Baix Empordà, amb la col·laboració del Club Atlètic i l’Agrupació Excursionista de Palafrugell. A la fotografia es pot veure a l’Oliver (segon per la dreta), durant una de les seves participacions a l’Oncotrail.

Si voleu ajudar l’Oliver Martínez a assolir el seu repte solidari podeu fer el vostre donatiu a través d’aquest enllaç de migranodearena.org: https://www.migranodearena.org/reto/19063/junts-contra-el-cancer-juntos-contra-el-cancer


Categories: AjuntamentSocietat