Una delegació de la població castellonenca de Morella visita Begur

25 oct 2022

Una seixantena de veïns i veïnes d’aquest municipi han fet un petit recorregut pel poble per a conèixer casa nostra de primera mà.

El passat dijous 20 d’octubre Begur va rebre la visita d’un grup d’una seixantena de persones de la població de Morella. L’excursió estava organitzada per l’ajuntament d’aquesta localitat castellonenca amb l’objectiu de donar a conèixer entre els seus veïns i veïnes diferents pobles de la Costa Brava.

En aquest sentit, del 16 al 20 d’octubre la delegació castellonenca va recórrer municipis com Beget, Besalú, Cadaqués, Girona, Pals, Tossa de Mar o Figueres, entre d’altres. I en el cas de Begur, la visita es va dur a terme el 20 d’octubre.

Al nostre municipi van ser rebuts pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Begur, Eugeni Pibernat; qui va obsequiar als visitants amb un llibre sobre Begur i Cuba, un element de la Fira d’Indians i material promocional de la campanya del Peix de Roca. Així mateix, els representants de Morella van entregar a l’Ajuntament un llibre institucional d’aquest municipi castellonenc.

Durant la seva visita a Begur el grup de veïns i veïnes de Morella van poder veure una imatge del Castell, conèixer l’Ajuntament i recórrer alguns dels carrers del centre del municipi.

Finalment, també cal destacar que la població de Morella havia format part de la xarxa Cittaslow, de la que Begur n’és membre des de l’any 2008.


Categories: CittaslowTurisme