Una quarantena de participants a la II Caminada del Peix de Roca

29 mai 2023

L’Ajuntament felicita al Club Excursionista Els Perduts de Begur per la bona rebuda que ha tingut un any més aquesta proposta.

Aquest passat diumenge 28 de maig un total de 39 persones van participar en la segona edició de la Caminada del Peix de Roca, una proposta impulsada pel Club Excursionista Els Perduts de Begur en el marc de la celebració de la 24a Campanya Gastronòmica del Peix de Roca.

El punt de sortida va ser la plaça de la Vila a primera hora del matí i a partir d’aquí l’itinerari va portar els participants per una ruta circular que va transcórrer per punts com Sant Ramón, el camí de les Pedreres, el camí de Puig Rodó, Sa Nau Perduda, la punta de Sa Nau Perduda, el mirador de Ses Negres, Cap Sa Sal, Aiguafreda, Sa Tuna, el camí del Dipòsit, el camí d’es Quinze, el safareig d’es Quinze i els horts d’es Sot d’en Ferrer.

Durant l’activitat els i les caminaires no només van poder gaudir de les espectaculars visites, sinó també d’una interessant xerrada a càrrec d’un pescador begurenc, en Florian Pi, qui va explicar les tradicions de la pesca, curiositats sobre el corall, la fil·loxera, les xarxes de cotó i també històries sobre com funcionava la pirateria al poble.