Una quarantena d’equips participen en la primera prova de l’Off-Road Clàssic Cup 2021

01 jun 2021

Begur va acollir aquest cap de setmana la sortida s del V Clàssic Baix Empordà.

Gran èxit organitzatiu i de participació el viscut aquest passat cap de setmana en la primera prova de l’Off-Road Clàssic Cup 2021 – V Clàssic Baix Empordà impulsada per Classics Rent Services amb la col·laboració de l’Ajuntament. Fins a 40 equips van prendre la sortida el 29 de maig d’aquesta ja icònica competició de motor a casa nostra en una jornada esportiva que va tenir a Begur com un dels seus grans protagonistes.

I és que la competició va arrencar des del municipi -al pàrquing la Vinya de L’Artigas- per oferir als participants un recorregut de 130 quilòmetres dividit en dues seccions i nou zones de regularitat, passant per espais com les Gavarres, Pals i les sorreres de Begur.

Entre els cotxes que van competir destacaven els guanyadors de la temporada passada, Rafa Ortiz i Eric Michelet; o el segon equip classificat del Dakar Clàssics 2021, format per Pere Serrat i Abel Casas. La prova va estar molt disputada i amb un recorregut molt exigent a causa de la calor i un terreny amb molta pols, la victòria final va ser per l’equip de l’escuderia Macht, integrat per Marrero i Gascon; seguit de Serrat i Casas, en segon lloc; i de Baptista i Farrés, en tercera plaça.

En la categoria Trofeu Panda Race ”Orbita Girona” els guanyadors van ser Pere Serrat i Abel Casas; i en la categoria d’Iniciació el triomf va ser per l’equip format per Raimon Pons i Marta Forn. Finalment, en la nova especialitat de Motos Individual el primer lloc va ser per Antoni Verdaguer.

L’alcaldessa de Begur, Maite Selva, i el regidor d’Esports, Jordi Carreres, van ser presents en l’entrega de premis i feliciten a Classics Rent Services per l’èxit de la prova.


Categories: Esports