Una trentena d’empresaris comarcals participen en el taller de fotografia aplicada pel comerç digital i les xarxes socials

29 nov 2019

L’Ajuntament valora molt positivament el desenvolupament d’aquesta formació que permet seguir dotant el teixit comercial del territori de noves eines i recursos encaminades a potenciar la seva posició de mercat.

Dijous 28 de novembre va tenir lloc la segona i última sessió del taller de fotografia aplicada pel comerç digital i les xarxes socials; una iniciativa formativa impulsada per l’Ajuntament de Begur, l’Associació de Comerç i Turisme de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós.

La formació s’ha dut a terme els dies 26 i 28 d’aquest mes a la Sala de Plens del consistori i hi han pres part una trentena d’empresaris del petit comerç vinguts d’arreu de la comarca amb l’objectiu d’aprendre a crear, editar i dissenyar imatges de qualitat i que destaquin per a la publicació de contingut a pàgines web i canals socials. Durant la primera sessió es van presentar els continguts del màrqueting digital; mentre que en el darrer taller, de caràcter més pràctic, s’han ensenyat les tècniques de la fotografia.

El taller de fotografia aplicada pel comerç digital i les xarxes socials ha permès als seus assistents conèixer la tècnica de la fotografia de marca i de producte (exposició i llum) per a crear imatges a través dels dispositius mòbils; aprendre a crear, editar i dissenyar imatges que transmetin valor de marca; i aprofundir en el concepte de màrqueting de continguts (com crear i compartir les publicacions als canals socials de referència).


Categories: Promocio Economica