Una trentena d’infants gaudeixen del 14è Nadal lúdic i esportiu

08 gen 2021

Malgrat la situació epidemiològica els més menuts han pogut prendre part de forma segura i adaptada de diferents activitats durant el període nadalenc.

Del 22 de desembre al 4 de gener el Pavelló d’Esports Municipal ha acollit la catorzena edició del Nadal Esportiu i Lúdic, una iniciativa organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur amb l’objectiu d’oferir als infants i a les seves famílies una alternativa lúdica, esportiva i formativa durant les festes nadalenques.

Enguany, malgrat la situació epidemiològica i les restriccions vigents, una trentena de nens i nenes que cursen entre P3 i sisè de primària han participat activament de les diferents propostes lúdiques i esportives que s’han organitzat al municipi; entre elles, jocs, gimcanes, torneigs de futbol sala, partits de bàsquet, voleibol, dibuixos i tallers a porta tancada i adaptats a les restriccions vigents per a prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19.

En aquest sentit, tant des de l’organització com per part dels assistents es valora molt positivament que s’hagi pogut tirar endavant aquesta iniciativa tot i el context desfavorable; així com la responsabilitat de les famílies i monitors de l’Esplai Autèntic de Begur en el compliment de totes les mesures de seguretat.

Jordi Carreras, regidor d’Esports, explica que “un cop més hem demostrat que l’esport, el lleure i la cultura segures a casa nostra en temps de pandèmia és possible. I ho és per la implicació que tenen tots els nostres veïns i veïnes i per la tasca ingent que duen a terme les nostres entitats i associacions. Sense ells, sense la seva responsabilitat, no hauria estat possible aquest nou èxit organitzatiu i de participació del Nadal Esportiu i Lúdic”.


Categories: CulturaEsports