Una vintena d’empreses assisteixen a la conferència de Txell Costa sobre com potenciar el comerç i el turisme local en l’era d’internet

22 abr 2022

La jornada estava organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament.

Aquest divendres 22 d’abril la Sala de Plens de l’Ajuntament de Begur ha acollit la conferència “Com potenciar el comerç i el turisme local en l’era d’internet”, a càrrec de Txell Costa, experta en màrqueting, negocis rendibles i ètics, creadora de Txell Costa Group i professora d’universitat.

A la trobada hi han assistit representants d’una vintena d’empreses en una iniciativa impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica del consistori amb l’objectiu d’oferir al teixit turístic i comercial local noves eines i recursos encaminats a potenciar la seva posició de mercat.

Durant la sessió s’han tractat diferents qüestions vinculades al comerç i el turisme local en l’era d’internet. Entre elles:

. Com construir valor diferencial de la marca.

. L’anàlisi de la competència.

. La importància de la marca personal.

. El coneixement del client i com adaptar-se a ell.

. O la fidelització dels clients.

L’Ajuntament fa una valoració molt satisfactòria del desenvolupament d’aquesta conferència i agraeix a Txell Costa la seva col·laboració. A més, el consistori també agreix a totes les empreses assistents la seva participació en l’esdeveniment.


Categories: Promocio Economica