Una vuitantena de corredors i corredores recorren el nostre municipi durant la Costa Brava Stage Run

18 oct 2021

La prova ha comptat amb la col·laboració de la Brigada Municipal, Protecció Civil, Policia Local, el servei de Porta a porta i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur.

Aquest cap de setmana es va celebrar la Costa Brava Stage Run, una cursa a peu de la Costa Brava organitzada per l’entitat BiFree. La prova constava d’un total de tres etapes i d’un recorregut de 125 quilòmetres, que va començar a Tossa de Mar el dia 15 i va finalitzar a Portbou el diumenge 17 d’octubre.

En aquesta edició el nostre municipi ha estat un dels protagonistes. I és que el dissabte dia 16, en la seva segona etapa, la CBSR va trepitjar Begur, Aiguablava, Fornells i Sa Riera al llarg del matí. Aiguablava, a més, també va ser el punt de sortida de la Costa Brava Run Stage Experience, una versió curta de 35 kilòmetres de la CBSR i que va finalitzar a l’Escala.

Tota la informació sobre els resultats d’aquesta competició -que va reunir a una vuitantena de corredors i corredores nacionals i internacionals- es pot consultar en aquest enllaç.


Categories: Esports