Unes 120 vespes i lambrettes participen en el III Aplec Scooterista de Begur

29 set 2018

Unes 120 vespes i lambrettes participen aquest cap de setmana en el III Aplec Scooterista de Begur. La majoria provenen de les comarques gironines i barcelonines, encara que enguany la trobada s’ha internacionalitzat amb la presència de clubs de la Catalunya Nord i Andorra, la qual cosa ha provocat quasi el doble de scooters respecte a l’any passat, que van ser 62. El club nord-català Fagada, de Torrelles, s’ha emportat aquest migdia, durant la concentració a la plaça de Lluís Esteva i Cruañas, el trofeu Domus, per ser el que aporta més participants. I, a més, el membre del club Stephane Martin ha guanyat el premi de l’Ajuntament, una placa i un llibre, per ser el que venia de més lluny, de Cadalen, a 332 quilòmetres de Begur. El premi hotel Aiguaclara, a la moto més “xula” de la trobada, que es decideix per votació popular, ha estat per la vespa del begurenc Jordi Carreras.

Acabada l’entrega de premis de la trobada, que organitza l’Scooter Club Begur amb la col·laboració de l’Ajuntament, els motoristes han fet una cercavila pel terme municipal de 30 quilòmetres, acabant a la platja de Sa Riera, on hi ha el dinar popular. A la nit, a partir de les 22 hores, hi haurà un concert al pati de les Escoles Velles, que comptarà amb els grups The Twisted Wheels i Brighton 64. La festa acabarà, dues hores més tard, al bar La Lluna, amb els discjòqueis Soul System (Soulvespa Scooter Club Terrassa) i Fast Eddie (Palmarium Scooeter Club Perpinyà).

La trobada scooterista de Begur es va iniciar divendres amb la festa de benvinguda al bar Cal·los, al centre de Begur. La festa va estar amenitzada pels discjòqueis John Valero (de l’Scooter Club Sant Jordi) i Soul System. I demà diumenge, a les 12 del migdia, els escuteristes tenen previst fer una altra ruta en direcció a Esclanyà i Palafrugell. Al municipi veí, mitja hora més tard, es farà el vermut d’acomiadament, amenitzat pel discjòquei Roger Daily de Barcelona.