Uniting People presenta els resultats del Programa de Coherència Cardíaca per majors de 60 anys

28 nov 2023

Unitint People Coherència Cardíaca

La presentació tindrà lloc aquest divendres a les 16 h al Casal de la Gent Gran de Begur. Cal confirmar assistència a alcaldia@begur.cat o a info-es@unitingpeople.org.

L’associació Uniting People presenta, aquest divendres 1 de desembre, els resultats del Programa de Coherència Cardíaca per a persones grans. Es tracta d’una iniciativa centrada en la promoció de la salut i el benestar entre les persones majors del municipi, en col·laboració amb l’Ajuntament de Begur. 

Durant la primavera, va posar en marxa un programa de formació en l’autocura i benestar personal, amb un enfocament en l’aprenentatge de les pràctiques de la coherència cardíaca. Dirigit a les persones majors de 60 anys residents a Begur, el programa tenia com a objectiu principal millorar el benestar físic, psíquic i social dels participants mitjançant la formació teòrica i pràctica en els coneixements i tècniques de la coherència cardíaca. 

Presentació dels resultats

Des de llavors, la iniciativa ha estat avaluada, i els resultats seran presentats el pròxim 1 de desembre a les 16.00 hores a la Sala Gran del Casal de la Gent Gran de Begur. L’esdeveniment comptarà amb la participació del reconegut cardiòleg Dr. Manel Ballester, i la sociòloga Dra. Lina Gavira. Cal confirmar l’assistència per correu electrònic a alcaldia@begur.cat o a info-es@unitingpeople.org.


Categories: Sanitat