Uns 60 jugadors, agrupats en 5 equips, formen el bàsquet base de la Fundació Esportiva Begur

12 nov 2018

La secció de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur aplega aquesta temporada 2018-2019 una seixantena de jugadors i una desena de monitors, repartits en 5 equips. La presentació oficial dels equips, que va de la categoria escoleta fins a la cadet, es va fer ahir diumenge al pavelló municipal. Al mateix temps, també es va presentar el primer equip de bàsquet, l’AE Begur.

Cada un dels cinc equips va representar un dels valors més importants que la Fundació vol transmetre als jugadors i pares des del treball continu: esportivitat, constància, companyonia, superació i compromís. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Joan Loureiro, i dels patrons de la Fundació Pere Feliu i Marià Renart. Aquest últim va manifestar i desitjar una bona temporada i molta salut a tots els jugadors de la Fundació. A més, va agrair la feina feta per part de tots els monitors i també va agrair la confiança dipositada pels pares en la secció de bàsquet.

L’acte va anar a càrrec de  l’exconserge del pavelló, Pere Carreras, jubilat recentment, i commemorar d’aquesta manera tota la seva carrera, ajuda i implicació amb la Fundació durant molts anys. També hi era presentant l’associació de pares i mares de bàsquet, Cubàsquet. Al final, cada jugador i monitor va rebre un regal. L’acte es va concloure amb un partit del cadet masculí.


Categories: AjuntamentEsports