Uns 70 jugadors participen en el V torneig de bàsquet 3×3 de Begur

26 des 2018

Uns 70 jugadors van participar en la cinquena edició del clàssic torneig de bàsquet 3×3 de Begur, que es va celebrar diumenge, al llarg de tot el matí, al pavelló municipal. Durant el torneig es van disputar més de 50 partits. En aquesta edició es va modificar una mica el format del torneig perquè els més petits poguessin jugar i alhora participar de les altres activitats del poble.

Els participants es van dividir en tres categories de diferents edats i també es va apostar per fer concurs de triples i de tirs lliures. Es podien veure fins a cinc partidets alhora de diferents categories. “El caire lúdic i esportiu de l’activitat generava un bon ambient entre tots els participants que simplement es deixaven anar i gaudien de la pilota de bàsquet”, es recordava des de l’organització, la secció de bàsquet de la Fundació Esportiva Begur.

El 3×3 de Begur s’ha convertit en una referència esportiva en els equips dels pobles del voltant. En aquesta edició, hi havia jugadors de Caldes de Malavella i Girona. El torneig es va cloure amb l’entrega de medalles a tots els participants i trofeus als guanyadors, amb la presència del regidor d’Esports, Martí Aldrich.


Categories: AjuntamentEsports