Uns 700 nedadors i nedadores participen en la Marnaton eDreams Begur

13 jun 2022

L’esdeveniment va ser un cop més tot un èxit i en la categoria local la victòria va ser per a Josep Pi Renart.

Aquest diumenge 12 de juny es va celebrar a les costes de Begur la l’onzena edició de la Copa Marnaton eDreams, una de les competicions més importants de natació en aigües obertes. Casa nostra, doncs, va ser un any més la seu d’aquesta tercera prova de les sis que conformen el calendari d’aquesta copa.

I ho va fer amb un èxit organitzatiu i de convocatòria. I és que en les diferents categories que composaven la Copa Marnaton eDreams Begur 2022 hi van participar prop de 700 nedadors i nedadores que van poder gaudir d’una travessia de gran bellesa en un entorn natural definit per penya-segats i cales d’aigua cristal·lina, i amb unes condicions marítimes i climatològiques fantàstiques.

En total es van realitzar quatre proves: 7 km des de la platja d’Aiguablava fins a la platja de Sa Riera; 3,5 km des de Sa Tuna a Sa Riera; 1,5 km des de la platja de Pals a Sa Riera; i Kids (50 m, 100 m, 200 m i 400 m). Tots els resultats es poden consultar en aquest enllaç.

En aquest sentit, cal destacar la participació de Josep Pi Renart, que amb un temps d’una hora i 53 minuts va ser el nedador local més ràpid en la prova reina, la de 7 quilòmetres. A més, des de l’Ajuntament també es vol posar en valor la tasca duta a terme per l’equip d’organització, voluntaris, Policia Local, Protecció Civil, Brigada Municipal i l’Àrea d’Esports, que varen donar suport estructural i logístic a la prova durant tot el cap de setmana.

Ara, després de Begur, l’organització es traslladarà a Sant Feliu de Guíxols el 2 de juliol, posteriorment a Cadaqués el 17 de setembre, i finalitzarà a Eivissa el 15 d’octubre.


Categories: Esports