Verd Solar rep un reconeixement com a empresa socialment responsable

10 nov 2022

L’empresa begurenca ha estat distingida pel seu comportament responsable, la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i la tasca desenvolupada per a la integració i la promoció laboral.

La Sala d’Actes de Cala Pruna de Pals ha acollit aquest dijous 10 de novembre l’acte de reconeixement a les empreses socialment responsables del Baix Empordà, una jornada impulsada pel Consell Comarcal i pels ajuntament de la comarca -entre ells, Begur- per tal de posar en valor les bones pràctiques de les empreses del territori.

Es tracta de la segona edició d’aquest esdeveniment i que enguany ha tornat a tenir en Begur a un dels seus protagonistes. I és que, novament, una empresa begurenca, Verd Solar, ha estat distingida per ser exemple d’ocupació de qualitat i sostenibilitat ambiental. Cal recordar que l’any 2021, qui també va rebre aquest reconeixement va ser l’empresa begurenca Sarfa, SL.

Les distincions han estat proposades per una comissió tècnica formada pel Consell Comarcal i diferents ajuntaments del Baix Empordà, i en el cas de Verd Solar –empresa dedicada a les energies renovables des del 1998 i ubicada al polígon industrial Riera d’Esclanyà – l’organització ha premiat el seu comportament responsable, la seva contribució al desenvolupament socioeconòmic del territori i la tasca desenvolupada per a la integració i la promoció laboral, durant els mesos d’octubre del 2021 a novembre del 2022.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, felicita a Verd Solar per aquest guardó i posa en valor que “al llarg dels darrers anys són ja moltes les empreses de Begur, de tots els sectors, que reben reconeixements supramunicipals per la seva tasca, el seu talent, la seva responsabilitat, el seu compromís, la seva innovació…”.

Eugeni Pibernat, a més, afegeix que “això evidencia que a casa nostra les coses s’estan fent molt bé i que comptem amb un teixit productiu i industrial pioner i de primer nivell. I el nostre treball com a Ajuntament passa per a seguir donant-los suport i garantint-los el millor dels contextos perquè puguin desenvolupar la seva activitat”.


Categories: Promocio Economica