Vine a gaudir del Casal d’Estiu de l’Esplai Autèntic de Begur!

19 mai 2023

Les inscripcions es podran formalitzar del 5 al 20 de maig  per via telemàtica.

Del 26 de juny al 25 d’agost tots els infants des de P3 fins a 1r d’ESO podran prendre part d’una nova edició del Casal d’Estiu de l’Esplai Autèntic de Begur.

Un espai per a la diversió, el descans i el desenvolupament personal que oferirà a tots aquests nens i nenes un ampli ventall de propostes lúdiques i educatives per a gaudir al màxim dels mesos estiuencs al municipi.

Les inscripcions per a participar en el Casal d’Estiu 2023 es podran formalitzar del 5 al 20 de maig  per via telemàtica a través d’aquests enllaços:

. Empadronats i/o escolaritzats a Begur.

. No empadronats a Begur.

Les places són limitades i una vegada cobertes s’obrirà una llista d’espera. El 9 de juny se celebrarà una reunió informativa a les 20 h al local de l’Arbreda.

A més, cal destacar que els dies 28, 29 i 30 d’agost també es realitzaran unes colònies.

Tots els detalls, horaris i preus del Casal d’Estiu de l’Esplai Autèntic de Begur es poden consultar en el tríptic informatiu. A més, també podeu sol·licitar més informació enviant un correu electrònic a l’adreça esplaimunicipalbegur@gmail.com, trucant al telèfon 635 889 884 o visitant els perfils de l’Esplai Autèntic de Begur a Instagram i Facebook.


Categories: Joventut