Visita institucional del nou President del Parlament de Catalunya, el Molt Honorable Sr. Josep Rull i Andreu, a Begur

12 jun 2024

El President va visitar ahir el consistori begurenc amb motiu de la seva assistència al respons de l’exregidora de l’Ajuntament de Begur i exdiputada al Parlament de Catalunya, Trinitat Neras i Plaja, 

En les seves primeres hores com a President del Parlament de Catalunya, Josep Rull va fer ahir, 11 de juny, una visita institucional a Begur amb motiu de les exèquies de l’exregidora de l’Ajuntament de Begur i exdiputada del Parlament, Trinitat Neras i Plaja, qui va morir el dilluns 10 de juny, a l’edat de 82 anys.

El President va manifestar sentir-se honorat de fer la seva primera visita oficial a la Vila de Begur “una de les joies més extraordinàries d’aquest símbol nacional, generador d’autoestima col·lectiva que és l’Empordà”. 

Tal com va deixar constància al llibre d’honor: “per bé que la visita respon a un fet luctuós el funeral de la Il·lustre Trini Neras, qui va ser diputada del Parlament durant 23 anys, és un homenatge a la bona política, a la vocació de servei insubornable a la gent d’aquesta terra. Trinitat Neras va honorar  com begurencs i ens va honorar col·lectivament essent una de les primeres dones diputades”.    

Posteriorment, Rull va fer una visita institucional a l’Ajuntament de Begur acompanyada per l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, per la Il·lustre Sra. Vanessa Peiró, diputada delegada de Girona Excel·lent i Mercats de la Diputació de Girona; la Il·lustre Sra. Glòria Marull, presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà; i els regidors del Consistori: Jordi Carreras, Andreu Peñalver, Jordi Gonzàlez, Estela Rodríguez i Manel Vallès. 

Respecte de la visita, l’alcaldessa va destacar: “la presència del President del Parlament ha estat un merescut homenatge a na Trinitat Neras, una dona pionera i referent polític que sempre ha treballat incansablement i mostrat una gran estima pel seu poble i el seu país”.


Categories: Ajuntament