Viu a Begur i a Esclanyà el Nadal més lúdic i esportiu

03 des 2020

El Pavelló d’Esports Municipal acollirà durant el període nadalenc un programa de jocs, gimcanes, torneigs esportius, dibuixos i tallers adaptat a les mesures de seguretat i restriccions de la Covid-19 i dirigit a tots els infants del municipi.

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur organitza aquest mes de desembre la catorzena edició del Nadal Esportiu i Lúdic, una iniciativa dirigida als nens i nenes del municipi que cursen entre P3 i sisè de primària i que té com a objectiu oferir als infants i a les seves famílies una alternativa lúdica, esportiva i formativa durant les festes nadalenques.

Enguany, el Nadal Esportiu i Lúdic estarà condicionat a les mesures de seguretat i restriccions establertes per a prevenir el contagi i la propagació de la Covid-19, i es durà a terme els dies 22, 23, 24, 28, 29, 30 i 31 de desembre i 4 de gener en horari de 09 a 13 h i a porta tancada. Els infants que hi prenguin part podran gaudir de jocs, gimcanes, torneigs de futbol sala, partits de bàsquet, voleibol, bicicleta, dibuixos, tallers… de la mà dels monitors de l’Esplai Autèntic de Begur.

Com hi puc participar?

El Nadal Esportiu i Lúdic té un preu de 35€ per infant i per a prendre-hi part cal inscriure-s’hi prèviament al Camp Municipal de Futbol, al Pavelló Municipal d’Esports o al  Registre d’Entrada de l’Ajuntament de Begur, del 4 al 18 de desembre. El pagament es farà amb un codi que es proporcionarà després de realitzar la inscripció (al concepte hi haurà de constar el nom i cognom de l’infant). Recordeu que caldrà enviar el full d’inscripció, el comprovant d’ingrés, i una fotocòpia de la targeta sanitària i del DNI al correu electrònic esplaimunicipalbegur@gmail.com.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 653 889 884.