Vols accedir a un habitatge públic?

28 gen 2021

L’Ajuntament obre el concurs per a l’arrendament d’un immoble de protecció oficial situat al carrer Sant Josep. Les sol·licituds es poden presentar del 28 de gener al 12 de febrer.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Begur té fixada com una de les prioritats d’acció per a l’actual mandat promocionar i facilitar el dret i l’accés dels veïns i veïnes a un habitatge. Així, aquest mes de gener la Junta de Govern Local ha aprovat les normes particulars del procés d’adjudicació d’un habitatge de protecció oficial en règim d’arrendament.

L’immoble està situat al carrer Sant Josep número 4 (1r 2a) de Begur, és propietat d’INCASOL (Institut Català del Sòl), i està format per dues habitacions i amb una superfície total de 54,34 m2. El preu del lloguer es fixa en 278,92€ al mes, si bé a aquesta renda caldrà afegir les despeses proporcionals de comunitat i d’IBI. El contracte de lloguer, a més, es formalitzarà per un termini de cinc anys prorrogables.

Les sol·licituds per al subarrendament d’aquest immoble es poden presentar del 28 de gener al 12 de febrer (ambdós inclosos) al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Begur, de dilluns a divendres, de 09 a 13 h. En el moment de formalitzar la sol·licitud caldrà presentar el model normalitzat i adjuntar la documentació requerida.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 972 62 40 20 o consultar les normes particulars del procés d’adjudicació.


Categories: Urbanisme