Vols formar part del Consell Municipal d’Esclanyà?

31 mar 2020

Les persones interessades a participar poden enviar un correu electrònic a alcaldia@begur.cat abans del 15 d’abril.

L’equip de govern de Begur convida els veïns i veïnes a formar part del nou Consell Municipal d’Esclanyà que es constituirà properament. Aquest òrgan consultiu i d’assessorament té com a objectiu estimular i canalitzar la participació ciutadana i de les entitats i associacions en la gestió dels afers locals, a més d’oferir un espai de reflexió i d’influència. Esclanyà obre així un espai de participació en el qual la ciutadania s’hi pot implicar per tal de contribuir en la millora del municipi aportant nous punts de vista als projectes que es desenvolupen en qualsevol àmbit.

L’alcaldessa de Begur, Maite Selva, ja ho va anunciar en una reunió informativa el passat mes de setembre i reitera “la importància d’escoltar les necessitats dels veïns i veïnes”. I afegeix que “amb la creació en aquest nou mandat de la nova regidoria específica d’Esclanyà i també del Consell Municipal, adoptem mesures perquè Esclanyà prengui el protagonisme i transcendència que requereix”.

Ara, un cop ja està configurat el reglament de l’òrgan consultiu, totes aquelles persones que estiguin interessades a formar-ne part poden enviar un correu electrònic a alcaldia@begur.cat abans del 15 d’abril.

El consistori encoratja a participar-hi activament per tal de crear espais d’expressió, cooperació i reflexió amplis i multisectorials que integrin les òptiques polítiques, tècniques i ciutadanes.


Categories: Ajuntament