Vols millorar la teva salut? Apunta’t al programa “Uniting Circles”

16 oct 2019

Diumenge 20 d’octubre, a les 11 h, se celebrarà a l’espai Mas d’en Pinc una xerrada informativa oberta a totes les persones interessades.

El pròxim dilluns 28 d’octubre començarà a Begur una nova proposta formativa dirigida a tots aquells veïns i veïnes interessats en el concepte i la pràctica de l’autosanació, organitzada per l’entitat Uniting People. Es tracta del programa “Uniting Circles”, que uneix les tradicions ancestrals amb els recents descobriments científics per a desenvolupar el potencial d’autosanació i crear una major harmonia.

Així, “Uniting Circles”, o “Cercles de sanació”, ofereix als seus participants, a través de diferents tallers, la possibilitat d’aprofundir en la capacitat d’autosanació de cada individu a través de diferents eines.

La formació tindrà una durada de nou setmanes i es durà a terme cada dilluns, de 17.30 h a 19.30 h, a l’espai Mas d’en Pinc. La primera sessió se celebrarà el dilluns 28 d’octubre; i per a totes les persones interessades, diumenge 20 d’octubre s’organitzarà una xerrada informativa per a presentar el programa i resoldre dubtes. Per a més informació podeu trucar al telèfon 618 158 073.


Categories: Sanitat