Vols potenciar la comunicació digital del teu negoci? Inscriu-te a la formació per aprendre a gestionar els comptes a les xarxes socials

18 mar 2021

El taller està adreçat als sectors locals d’allotjament, comerç i restauració i per a participar-hi cal inscriure’s enviant un correu a turisme@begur.cat o trucant al 972 62 45 20.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur -amb la col·laboració de la Diputació de Girona- posa en marxa el pròxim mes d’abril una nova iniciativa formativa gratuïta amb l’objectiu d’oferir al teixit empresarial local noves eines i recursos encaminats a potenciar la seva posició de mercat.

Es tracta d’un taller per aprendre a potenciar la comunicació digital dels negocis que té com a principals objectius introduir als participants en la gestió dels diferents comptes digitals i explicar les principals claus per a fidelitzar clients, crear noves oportunitats i potenciar la comunicació a les xarxes socials.

La formació estarà impartida per Irina Molero, especialista en social media i gestió de la comunicació digital, i es durà a terme de forma presencial, en petits grups, en diferents sessions:

. 12 i 13 d’abril, de 14 a 16 h, adreçat al sector del comerç.

. 13 i 14 d’abril, de 10 a 12 h, adreçat al sector de la restauració.

. 19 i 20 d’abril, de 10 a 12 h, adreçat al sector de l’allotjament.

El taller -que dona continuïtat als cursos sobre xarxes socials duts a terme des del passat 2018 i respon a la demanda realitzada per part del sector empresarial local- no té cap cost per als participants, les places són limitades per ordre d’inscripció i per a prendre-hi part cal inscriure-s’hi prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça turisme@begur.cat o trucant al telèfon 972 62 45 20.


Categories: Promocio Economica