Vols rebre Es Pedrís Llarg en format paper o en format digital?

20 jul 2022

A través d’aquest formulari telemàtic podeu indiciar si voleu rebre la revista d’informació municipal per correu electrònic o en format paper al domicili.

L’Ajuntament de Begur impulsa una consulta popular per tal de conèixer com els veïns i veïnes del municipi -siguin o no residents a la vila- volen rebre els nous números de la revista d’informació municipal Es Pedrís Llarg que s’editin.

“El nostre objectiu és ser més eficients i respectuosos amb el medi ambient i no malbaratar recursos. Per això, volem ajustar el número d’exemplars que cal imprimir en format paper per a deixar-los als punts de distribució habituals del municipi”, explica Eugeni Pibernat, regidor de Comunicació.

Per tot plegat, el consistori ha habilitat un formulari telemàtic que els veïns i veïnes poden respondre per tal d’escollir una de les dues opcions de distribució que es proposen:

. Rebre Es Pedrís Llarg en format digital, a través de correu electrònic.

. Rebre Es Pedrís Llarg en paper al domicili.

A més, totes aquelles persones que necessitin acompanyament a l’hora d’omplir el formulari poden adreçar-se presencialment a l’Oficina de Turisme en l’horari d’atenció al públic.

L’Ajuntament anima a la població a prendre part de l’enquesta i agraeix la seva col·laboració.

 


Categories: Comunicacio