Xerrada sobre seguretat digital a càrrec dels Mossos d’Esquadra

09 des 2022

Les sessions, obertes a tota la ciutadania, es duran a terme el dimecres 14 de desembre al Local Polivalent d’Esclanyà; i el dimarts 3 de gener, al Casal de la Gent Gran de Begur.

La Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament organitzarà a Begur i a Esclanyà dues xerrades informatives obertes i adreçades a tota la població amb l’objectiu de proporcionar als veïns i veïnes els principals consells de prevenció a tenir en compte en matèria de seguretat digital i per a prevenir possibles estafes telemàtiques.

I tot, davant la proliferació d’aquests delictes al llarg dels darrers temps a través de correus electrònics, missatges sms als dispositius mòbils o en els processos de compra per internet.

La primera sessió tindrà lloc al Local Polivalent d’Esclanyà el dimecres 14 de desembre, a partir de les 17.30 h. I la segona, el dimarts 3 de gener, a les 17.30 h, al Casal de la Gent Gran de Begur.

Les xerrades estaran impartides per un membre titulat i especialitzat en matèria de ciberseguretat del cos de Mossos d’Esquadra. Així, durant les trobades s’exposaran als assistents matèries com els principals riscos existents actualment a internet i a les xarxes socials, com combatre els falsos rumors i estafes digitals, o els consells de seguretat i prevenció més efectius per a evitar ser víctimes d’un delicte telemàtic.

Si voleu més informació sobre ciberseguretat podeu consultar aquest enllaç.


Categories: Noves Tecnologies