Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Arxiu de Projeccions

2021


Click per ampliar

Títol original: Les Parfums
Any: 2019
País: França
Duració: 100 minuts
Qualificació: Apta per a tots el públics
Direcció: Grégory Magne
Intèrprets: Emmanuelle Devos, Gustave Kervern, Grégory Montel, Sergi López

Argument: Anne Walberg és un referent en el món dels perfums: crea fragàncies i ven el seu increïble talent a moltes empreses. És una diva, egoista i temperamental i no necessita ningú. Després de diversos candidats fallits, Guillaume entra a treballar per a ella com a xofer i comença a aprendre en què consisteix el treball de creador de perfums.

PEQUEÑOS DETALLES

 


Click per ampliar

Títol original: The Little Things
Any: 2020
País: Estats Units
Duració: 115 minuts
Qualificació: Apta per a tots el públics
Direcció: John Lee Hancock
Intèrprets: Denzel Washington, Jared Leto, Rami Malek, Natalie Morales, Terry Kinney

Argument: A Joe Deacon, el xèrif adjunt del comtat de Kern, l'envien a Los Ángeles pel que hauria de ser una tasca ràpida de recopilació de proves. No obstant això, Joe es veu embolicat en la recerca d'un assassí en sèrie que terroritza la ciutat. El sergent de el Departament de Sheriff de Los Ángeles, Jim Baxter, s'encarrega de dirigir la recerca. Impressionat amb l'instint policial de Joe, aconsegueix que col·labori amb ell.

LOS TRADUCTORES


Click per ampliar

Títol original: Les traducteurs
Any: 2019
País: França
Duració: 105 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Régis Roinsard
Intèrprets: Olga Kurylenko, Eduardo Noriega, Alex Lawther, Riccardo Scamarcio, Lambert Wilson

Argument: Nou traductors, de nou nacionalitats diferents, són contractats per traduir l'últim llibre d'una trilogia, i han de romandre en un búnquer de luxe sense contacte amb el món exterior. Llavors, les primeres deu pàgines del manuscrit apareixen publicades online, i el treball somiat es converteix en un malson, ja que el lladre ha de ser un d'ells, i l'editor farà el que sigui necessari per desemmascarar-lo.

RAYA Y EL ÚLTIMO DRAGÓN

 


Click per ampliar

Títol original: Raya and the last dragon
Any: 2021
País: Estats Units
Duració: 107 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Don Hall, Carlos López Estrada
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: En Kumandra, humans i dracs van conviure en harmonia fins que una força maligna va amenaçar la Terra i els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, 500 anys després, aquesta mateixa força ha tornat, i una guerrera solitària, Raya, ha de trobar el llegendari últim drac per recompondre la Terra fracturada i als seus pobles dividits.

LA ÚLTIMA GRAN ESTAFA

 


Click per ampliar

Títol original: The Comeback Trail
Any: 2020
País: Estats Units
Duració: 103 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: George Gallo
Intèrprets: Robert De Niro, Tommy Lee Jones, Morgan Freeman, Zach Braff, Emile Hirsch

Argument: Després els seus últims fracassos cinematogràfics, el productor Max Barber acumula un deute important amb el prestamista Reggie Fontain. Max decideix produir una nova pel·lícula, però la seva intenció és assassinar al protagonista i cobrar l'assegurança. No obstant això, després de triar en Duke Montana com a actor principal i futura víctima, Max descobreix en aquest vell borratxo una alenada d'aire fresc davant la càmera.

LOS ESTADOS UNIDOS CONTRA BILLIE HOLLIDAY

 


Click per ampliar

Títol original: The United States vs. Billie Holiday
Any: 2020
País: Estats Units
Duració: 130 minuts
Qualificació: No recom. men. 16 anys
Direcció: Lee Daniels
Intèrprets: Andra Day, Trevante Rhodes, Natasha Lyonne, Garrett Hedlund, Rob Morgan, Tone Bell, Da'Vine Joy Randolph, Evan Ross, Dana Gourrier, Melvin Gregg

Argument: La llegendària Billie Holiday (Andra Day), una de les millors intèrprets de jazz de tots els temps, va passar la major part de la seva carrera sent adorada pels seus fans al voltant de l'globus. Tot mentre el Departament Federal de Narcòtics d'Estats Units la va fixar com a objectiu mitjançant una operació encoberta liderada per l'Agent Federal Jimmy Fletcher (Trevante Rhodes), amb qui Billie havia tingut un tumultuós romanç.

I CARE A LOT

 


Click per ampliar

Títol original: I Care a lot
Any: 2020
País: Regne Unit
Duració: 113 minuts
Qualificació: No recom. men. 16 anys
Direcció: J Blakeson Blakeson
Intèrprets: Dianne Wiest, Peter Dinklage, Rosamund Pike, Eiza González

Argument: Marla Grayson (Rosamund Pike) és una dona que no té cap mena d'escrúpol per beneficiar-se dels altres. Durant anys, s'ha aprofitat de dotzenes d'avis com a tutora legal, al·legant que són persones incapaces de tenir cura de si mateixos i que han de ser posats sota la seva tutela. Acompanyada per Fran (Eiza González), vine a Jennifer Peterson (Dianne Wiest) com la seva nova víctima, una dona a la qual creuen que podran estafar fàcilment. Mentre intenten dur a terme el seu pla, Marla i Fran descobreixen que Jennifer no és tan vulnerable com semblava, i que els seus actes han entorpit a un important criminal (Peter Dinklage).

23 PASEOS

 


Click per ampliar

Títol original: 23 Walks
Any: 2020
País: Regne Unit
Duració: 101 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Paul Morrison
Intèrprets: Alison Steadman, Dave Johns, Rakhee Thakrar, Natalie Simpson, Oliver Powell

Argument: Dave (Dave Johns) i Fern (Alison Steadman) són dos desconeguts de certa edat que han patit per circumstàncies de la vida. Es coneixen mentre treuen els seus gossos i, durant un total de vint-i passejos, floreix un romanç entre els dos. Però ni Dave ni Fern han estat de el tot honestos l'un amb l'altre i el seu futur es pot veure compromès pels secrets que s'han guardat.

BAJO LAS ESTRELLAS DE PARÍS

 


Click per ampliar

Títol original: Sous les étoiles de paris
Any: 2020
País: França
Duració: 86 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Direcció: Claus Drexel
Intèrprets: Catherine Frot, Dominique Frot, Mahamadou Yaffa, Jean-Henri Compère

Argument: Christine (Catherine Frot) és una sense sostre que viu a París. Una nit d'hivern troba a en Suli (Mahamadou Yaffa), un nen eritreu de 8 anys, sanglotant enfront del seu refugi. Units per les seves condició de marginals, tots dos s'embarcaran en un viatge emocional per intentar trobar a París a la mare de l'infant.

EL FOTÓGRAFO DE MINAMATA


Click per ampliar

Títol original: Minamata
Any: 2020
País: Estats Units
Duració: 115 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Andrew Levitas
Intèrprets: Johnny Depp, Bill Nighy, Hiroyuki Sanada, Tadanobu Asano, Katherine Jenkins, Jun Kunimura, Lily Robinson.

Argument: Nova York, 1971. Després dels seus celebrats dies com un dels fotoperiodistes més venerats de la II Guerra Mundial, W. Eugene Smith se sent desconnectat de la societat i de la seva carrera. La revista Life l'envia a la ciutat costanera japonesa de Minamata, la població ha estat devastada per l'enverinament per mercuri, resultat de dècades de negligència industrial. Smith se submergeix en la comunitat i les seves imatges li donen a l'desastre una dimensió humana punyent.

EL OLVIDO QUE SEREMOS


Click per ampliar

Títol original: El olvido que seremos
Any: 2020
País: Colòmbia
Duració: 136 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Fernando Trueba
Intèrprets: Javier Cámara, Aída Morales, Patricia Tamayo, Juan Pablo Urrego, Sebastián Giraldo, Whit Stillman.

Argument: Narra de manera íntima la vida d'un home bo, el metge Héctor Abad Gómez, carismàtic líder social i home de família, un destacat metge i activista pels drets humans al Medellín polaritzat i violent dels anys 70. La història relata la vida de el doctor, pare de família preocupat tant pels seus fills com pels nens de classes menys afavorides. A casa es respirava la vitalitat i la creativitat característiques d'una educació fonamentada en la tolerància i l'amor, però la tragèdia apuntava.

EL COCINERO DE LOS ÚLTIMOS DESEOS


Click per ampliar

Títol original: Kirin no shita no kioku
Any: 2019
País: Japó
Duració: 126 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Yojiro Takita
Intèrprets: Kazunari Ninomiya, Gou Ayano, Yoshi Oida, Hidetoshi Nishijima, Aoi Miyazaki, Daigo Nishihata, Yutaka Takenouchi

Argument: El xef Mitsuru Sasaki és un cuiner prodigiós capaç d'elaborar qualsevol plat després de provar-lo una única vegada. Està obsessionat amb aconseguir la perfecció, però ha perdut la seva passió per la cuina. Fins que un dia, i a canvi d'una forta suma de diners, una persona desconeguda li demana que recreï la llegendària recepta del xef Naotaro Yamagata, perduda a Manxúria el 1930.

AQUELLOS QUE DESEAN MI MUERTE


Click per ampliar

Títol original: Those who wish me dead
Any: 2021
País: Estats Units
Duració: 99 minuts
Qualificació: No recom. men. 16 anys
Direcció: Taylor Sheridan
Intèrprets: Angelina Jolie, Finn Little, Nicholas Hoult, Jon Bernthal, Aidan Gillen

Argument: Connor (Finn Little), un adolescent testimoni d'un assassinat, és perseguit per dos assassins bessons a través de les terres salvatges de Montana. Encara que compta amb Hannah (Angelina Jolie), una experta de la supervivència per evitar que els sequaços li donin caça, un incendi pròxim aviat amenaça amb acabar amb la vida de tots els implicats.

PEQUEÑO PAÍS


Click per ampliar

Títol original: Petit Pays
Any: 2020
País: França
Duració: 112 minuts
Qualificació: No recom. men. 16 anys
Direcció: Eric Barbier
Intèrprets: Jean-Paul Rouve, Isabelle Kabano, Djibril Vancoppenolle, Dayla De Medina

Argument: Gabriel té deu anys i es passa el dia amb els seus amics als carrers de Bujumbura, Burundi, un escenari propici a tota mena d'aventures: robar mànecs als jardins, fumar d'amagat, banyar-se al riu al capvespre. Un paradís que es trontolla amb la separació dels seus pares i que es trenca en mil bocins amb l'esclat de la guerra civil de 1993 a la veïna Rwanda. L'odi i la violència que desferma l'obliguen a fugir a França.

DIOS MIO, ¡LOS NIÑOS HAN VUELTO!


Click per ampliar

Títol original: Chacun chez soi
Any: 2021
País: França
Duració: 83 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Michèle Laroque
Intèrprets: Michèle Laroque, Stéphane De Groodt, Alice de Lencquesaing, Olivier Rosenberg

Argument: Catherine i Yann són un matrimoni feliç. Porten anys casats, però des de que ell va vendre el seu negoci viu per i per  a els bonsais i Catherine se sent ignorada. Per si fos poc, la filla de la parella, de 27 anys, es planta a casa amb el seu xicot quan els fan fora del seu pis. Yann està sumit en una crisi de mitjana edat i els convidats no semblen tenir cap intenció de marxar. Catherine intentarà que tornin a abandonar el niu per recuperar les regnes de la seva vida.

SUEÑOS DE UNA ESCRITORA EN NUEVA YORK


Click per ampliar

Títol original: My Salinger year
Any: 2020
País: Canadà
Duració: 101 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Philippe Falardeau
Intèrprets: Sigourney Weaver, Colm Feore, Margaret Qualley, Douglas Booth

Argument: Nova York, anys 90. Joanna és una jove aspirant a gran escriptora que aconsegueix treball en una agència literària com a ajudant de Margaret, la representant de J.D. Salinger. Entre altres tasques, Joanna ha de respondre les nombroses cartes que envien els fans de tot el món a l'autor de "El guardián entre el centeno". Apartant-se de el protocol, Joanna comença a personalitzar les respostes. Mentre fa servir la veu d'un gran escriptor començarà a descobrir la seva.

LA ABEJA MAYA: EL ORBE DORADO


Click per ampliar

Títol original: Die Biene Maja - Die Goldene Kugel
Any: 2020
País: Alemanya
Duració: 84 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Noel Cleary
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: L'abella Maya i el seu millor amic, Willi, rescaten una princesa formiga i es veuen embolicats en una batalla èpica entre insectes que els portarà a mons desconeguts i posarà a prova la seva amistat.

THE GOOD TRAITOR


Click per ampliar

Títol original: Vores Mand i Amerika
Any: 2020
País: Dinamarca
Duració: 115 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Christina Rosendahl
Intèrprets: Ulrich Thomsen, Burn Gorman, Ross McCall, Denise Gough, Zoe Tapper, Pixie Davies, Henry Goodman

Argument: Henrik Kauffmann és l'ambaixador danès a Washington el 1939. A l'començar la II Guerra Mundial la situació es torna crítica, sobretot després que les tropes alemanyes envaeixin i ocupin Dinamarca. En aquest moment, Kauffmann pren una decisió crucial en la història: declarar-se l'únic representant veritable d'una Dinamarca lliure en oposició als nazis.

EL INGLÉS QUE COGIÓ UNA MALETA Y SE FUÉ AL FIN DEL MUNDO


Click per ampliar

Títol original: The Last Bus
Any: 2021
País: Regne Unit
Duració: 86 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Gillies Mackinnon
Intèrprets: Timothy Spall, Phyllis Logan, Grace Calder, Brian Pettifer, Colin McCredie, Celyn Jones, Garry Sweeney, Kevin Mains

Argument: Tom Harper (Timothy Spall), es un jubilat de 90 anys, la seva dona acaba de morir i s'embarca en una emocionant travessia. Deixarà enrere l'aïllat poble en què viu des de fa cinquanta anys, situat al punt més al nord de Gran Bretanya, per viatjar fins a la seva ciutat natal, a l'extrem més a sud de país, utilitzant per a això el seu bitllet gratuït d'autobús. L'intrèpid protagonista li plantarà cara a el temps, a l'edat i al destí per tal de complir la promesa que li va fer la seva dona Mary (Phyllis Logan). Tornant al seu passat, Tom descobrirà el món modern i una diversitat multicultural britànica que fins llavors desconeixia. En el camí, les seves aventures seran registrades per les persones que coneix i ajuda, i a la fi del seu viatge, sense saber-ho, s'haurà convertit en una 'celebrity' de les xarxes socials.

ENVIDIA SANA


Click per ampliar

Títol original: Le bonheur des uns...
Any: 2020
País: França
Duració: 102 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Daniel Cohen
Intèrprets: Daniel Cohen, Frédéric Deleersnyder, vincent Cassel, François Damiens, Bérénice Bejo, Florence Foresti

Argument: Léa, Marc, Karine i Francis són dues parelles de vells amics. Es reuneixen amb freqüència i tot funciona perquè cadascú ocupa el seu lloc. Però l'harmonia es trenca el dia en què Léa, la més discreta d'elles, confessa que està escrivint una novel·la que aviat es converteix en un gran èxit de vendes. Lluny d'alegrar-se, comencen a aflorar petits gelos i algunes inseguretats.

SPIRIT: INDOMABLE


Click per ampliar

Títol original: Spirit Untamed
Any: 2021
País: Estats units
Duració: 87 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Elaine Bogan, Ennio Torresan
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: La vida de Lucky Prescott canvia per sempre quan es muda de casa seva a la gran ciutat a un petit poble fronterer en el qual fa amistat amb un cavall salvatge anomenat Spirit.

LA MUJER DEL ESPÍA


Click per ampliar

Títol original: Spy no tsuma
Any: 2020
País: Japó
Duració: 115 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Kiyoshi Kurosawa
Intèrprets: Yû Aoi, Issei Takahashi, Ryôta Bandô, Chuck Johnson, Yuri Tsunematsu, Minosuke, Hyunri, Masahiro Higashide, Takashi Sasano

Argument: En vigílies de l'esclat de la II Guerra Mundial. Yusaku (Issey Takahashi) és el director d'una companyia comercial a Kobe (Japó), i està casat amb Satoko (Yu Aoi). En un viatge a Manxúria durant 1940, Yusaku descobreix un terrible secret nacional. En nom de la justícia decideix fer-ho públic, el que li converteix l'instant en un enemic públic. No obstant això, Satoko assegura creure i jura que estarà al seu costat independentment de les conseqüències.

LAS APARIENCIAS


Click per ampliar

Títol original: Les apparences
Any: 2020
País: França
Duració: 108 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Marc Fitoussi
Intèrprets: Benjamin Biolay, Laetitia Dosch, Lucas Englander, Michael Edlinger, Karin Viard, Pascale Arbillot

Argument: Eve i Henri formen un matrimoni aparentment feliç, amb un fill en comú. La parella porta una vida privilegiada en el si d'un petit cercle francès establert a la capital austríaca. Ells són "la crème de la crème". No obstant això, aquesta imatge perfecta s'enfonsa quan ella sospita que el seu marit la pot estar enganyant. És llavors quan tracta de venjar-se i això els portarà a tots a una espiral irreversible ...

UNA CANCIÓN IRLANDESA


Click per ampliar

Títol original: Wild Mountain Thyme
Any: 2020
País: Irlanda
Duració: 102 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: John Patrick Shanley
Intèrprets: Emily Blunt, Jamie Dornan, Jon Hamm, Christopher Walken, Dearbhla Molloy, Lydia McGuinness, Danielle Ryan, Abigail Coburn

Argument: Al cor de Irlanda rural, les famílies d'Anthony i Rosemary, una parella de joves enamorats, estan enfrontades per la disputa d'una parcel·la de terra que separa les seves respectives granges. Perquè la seva romanç tiri endavant, Anthony i Rosemary hauran d'esquivar tota mena d'obstacles.

PETER RABBIT 2: A LA FUGA


Click per ampliar

Títol original: Peter Rabbit 2: the runaway
Any: 2020
País: Estats Units
Duració: 93 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Will Gluck
Intèrprets: Rose Byrne, Domhall Gleeson, David Oyelowo, Margot Robbie, James Corden, Elizabeth Debicki

Argument: 'El jardí va ser només el principi! Peter i els seus adorables amics tornen amb més aventures en "Peter Rabbit 2: a la fuga". Bea, Thomas, i els conills han fet les paus com una família, però malgrat els seus millors esforços, Peter no sembla treure el seu entremaliada reputació. Aventurant més enllà de jardí, Peter s'endinsa als carrers menys recomanables de la ciutat on els seus malifetes són millor apreciades, però quan el seu peluda família es troba en perill, Peter haurà de decidir quin tipus de conill vol ser.

SPACE JAM: NUEVAS LEYENDAS


Click per ampliar

Títol original: Space Jam: a new legacy
Any: 2021
País: Estats Units
Duració: 115 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Malcolm D. Lee
Intèrprets: LeBron James, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle, Martin Klebba, Xosha Roquemore, Khris Davis, Katie McCabe

Argument: Seqüela de la cinta original de 1996, Space Jam, protagonitzada per Michael Jordan. En aquesta segona part, la super estrella de la NBA és Lebron James, qui queda atrapat al costat del seu fill Dom a un estrany lloc, un espai digital d'una força totpoderosa i malvada coneguda com A.I.
Per tornar a casa i posar fora de perill al seu fill, el jugador de bàsquet haurà d'unir forces amb Bugs Bunny, Lola Bunny i la resta de personatges dels Looney Tunes per enfrontar-se en un partit de bàsquet als campions digitalitzats per A.I.

EL VIAJE DE SUS VIDAS


Click per ampliar

Títol original: Off the rails
Any: 2021
País: Regne Unit
Duració: 108 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Jules Williamson
Intèrprets: Kelly Preston, Jenny Seagrove, Sally Phillips, Franco Nero, Judi Dench, Ben Miller, Peter Bowles, Andrea Corr

Argument: Tres amigues en la cinquantena recreen un viatge en tren a través d'Europa, però aquest cop Maddie, de 17 anys, ocupa el lloc de la seva mare, complint el seu últim desig. Amb passaports perduts, vagues de trens i embolics romàntics en el seu camí, han de deixar de banda les velles disputes per completar el viatge en cinc dies i recordar-se a si mateixes que encara són a la flor de la vida.

UNA VILLA EN LA TOSCANA


Click per ampliar

Títol original: Made in Italy
Any: 2020
País: Regne Unit
Duració: 93 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: James D'Arcy
Intèrprets: Liam Neeson, Micheál Richardson, Valeria Bilello, Lindsay Duncan, Gian Marco Tavani, Marco Quaglia, Helena Antonio

Argument: A la Toscana, un bohemi artista londinenc (Neeson) torna a Itàlia amb el seu fill (Richardson) per vendre la casa que van heretar de la seva difunta esposa. Però cap dels dos esperava trobar la bella vila en tan mal estat. Mentre pare i fill restauren minuciosament la casa, també començaran a reparar la seva relació. El futur ara pot semblar bastant diferent i sorprendre a tots dos.

UN BOCADO EXQUISITO


Click per ampliar

Títol original: Smagen af sult vr
Any: 2021
País: Dinamarca
Duració: 102 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Christoffer Boe
Intèrprets: Katrine Greis-Rosenthal, Nikolaj Coster-Waldau, Flora Augusta, Charlie Gustafsson, August Vinkel, Nicolas Bro, Maj-Britt Mathiesen

Argument: Maggi i Carsten dirigeixen el popular restaurant Malus a Copenhaguen. S'estimen, tenen dos fills i tot el que desitgen. O gairebé. Els falta la cobejada Estrella Michelin per la qual estaran disposats a sacrificar qualsevol cosa amb tal de complir el seu somni. En un esforç més, passió i recerca de l'màxim reconeixement, obliden que els mossos exquisits de la vida es gaudeixen millor junts.

EL BEBÉ JEFAZO: NEGOCIOS DE FAMILIA


Click per ampliar

Títol original: The Boss Baby: family business
Any: 2021
País: Estats Units
Duració: 107 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per a la infància
Especialment recomanada pel foment de la igualtat de génere
Direcció: Tom McGrath
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Els germans Templeton s'han convertit en adults i s'han allunyat l'un l'altre, però un nou cap nadó amb un enfocament d'avantguarda està a punt d'unir-los novament i inspirar un nou negoci familiar.

D'ARTACAN Y LOS TRES MOSQUEPERROS


Click per ampliar

Títol original: D'Artacan y los tres mosqueperros
Any: 2021
País: Espanya
Duració: 88 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per al a infància
Direcció: Toni Garcia
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Explica la història de jove D'Artacán, un noi impetuós i innocent que es va a París per complir super somni de convertir-se en Mosqueperro. Allà coneixerà un fidel amic, el ratolí Pom; es va unir als famosos mosqueperros (Athos, Portos i Aramis); s'enamorarà de Juliette; al·lucinarà amb Milady, la famosa gata espia; i s'enfrontarà a l'pervers Cardenal Richelieu. Sense olvidarar a Rofty, el corcel de D'Artacán, que el salvarà més d'una vegada.

ANNETTE


Click per ampliar

Títol original: Annette
Any: 2021
País: França
Duració: 140 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Leos Carax
Intèrprets: Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg, Dominique Dauwe, Kait Tenison, Latoya Rafaela, Rebecca Dyson-Smith

Argument: Henry és un monologuista còmic d'humor incisiu. Ann, una cantant de renom internacional. Centre de Totes les mirades, junts formen una parella feliç envoltada de glamour. El naixement de super primogènita, Annette, una nena misteriosa amb una destinació excepcional, les canviarà la vida.

HERENCIA

PROJECCIÓ ESPECIAL BEGUR INDIA 2021


Click per ampliar

Títol original: Herencia
Any: 2020
País: Espanya
Duració: 60 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Direcció: Ana Hurtado
Intèrprets: Pel·lícula Documental

Argument: L'Havana segueix viva. La seva gent està als carrers, a les places, a les esglésies, als parcs, a les sales de ball, a les escoles. I continua transmetent una herència feta de rialles antigues, de ritmes africans, de tints forts.
"Herència" és una història d'emocions en què la imatge parla per si mateixa saltant-se l'ordre tradicional de el temps. Tot entra pels ulls, per transgredir  l'ordinari. El viatge no segueix un camí. L'oceà ja ha estat travessat fa centenars d'anys. I "Herència" mostra el que això ha significat.

NORA


Click per ampliar

Títol original: Nora
Any: 2020
País: Espanya
Duració: 100 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Lara Izaguirre
Intèrprets: Ane Pikaza, Héctor Alterio, Naiara Carmona, Ramón Barea, Klara Badiola, Loli Astoreka, Iñigo Aranbarri, Itziar Ituño

Argument: Nora té 30 anys, viu amb el seu avi argentí Nicolás i té cura habitualment dels fills de la seva amiga Meri. Escriu l'horòscop a la revista de poble, tot i que el seu somni és ser escriptora de viatges.
La mort del seu avi, el deixarà en herència una Dyane 6 vella. Encara que condueix fatal, Nora es llançarà a fer un road trip sense rumb per la costa del País Basc, per acabar portant les cendres de l'avi a la banda de l'àvia.
El camí aviat li ensenyarà que no és una viatgera nata i que el seu somni no tenia res a veure amb ella, que només era una excusa per donar-se una oportunitat de ser lliure, de créixer, de tancar ferides i de per primera vegada, permetre-hi mateixa ser feliç.

LA PATRULLA CANINA: LA PELÍCULA


Click per ampliar

Títol original: Paw Patrol: The Movie
Any: 2021
País: Canada
Duració: 86 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomana per a la infància
Direcció: Cal Brunker
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: La Patrulla Canina està en ratxa. Quan Humdinger, el seu major rival, esdevé alcalde de la propera Ciutat Aventura i comença a causar estralls, Ryder i els heroics cadells es posen en marxa per fer front a aquest nou repte. Mentre un dels cadells ha d'enfrontar-se al seu passat a Ciutat Aventura, l'equip troba ajuda en una nova aliada, la intel·ligent gosseta salsitxa Liberty. Junts i armats amb nous i emocionants artefactes i equips, la Patrulla Canina lluita per salvar els ciutadans de Ciutat Aventura.

ICE ROAD


Click per ampliar

Títol original: The Ice Road
Any: 2021
País: Estats Units
Duració: 104 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Jonathan Hensleigh
Intèrprets: Liam Neeson, Laurence Fishburne, Amber Midthunder, Holt McCallany, Matt McCoy, Martin Sensmeier, Matt Salinger

Argument: Una remota mina de diamants ha col·lapsat deixant atrapats a un grup de miners en una regió llunyana i gelada del Canadà. Com a part d'un equip contractat per rescatar-los, l'experimentat conductor d'una quitahielos emprèn un rescat impossible, havent de lluitar contra una carretera gelada, contra les aigües que estan descongelant i contra una amenaça que no veu venir.

¿QUIÉN ES QUIÉN?


Click per ampliar

Títol original: Le sens de la famille
Any: 2020
País: França
Duració: 100 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Jean-Patrick Benes
Intèrprets: Alexandra Lamy, Franck Dubosc, Christiane Millet, Rose de Kervenoaël, Mathilde Roehrich, Nils Othenin-Girard, Jackie Berroyer

Argument: Un matí, els Morel es desperten amb un gran problema. Descobreix que sobre mentes s'han intercanviat i que cada un d'ells està atrapada en el cos d'Un altre membre de la família! Chacha, de 6 anys, està en el cos de el pare, el pare en el cos de super fill adolescent, el fill en el cos de la germana gran, la germana gran en el cos de la mare i la mare en el cos de Chacha ... T'has perdut? Ells también. I això és només el principi.

BELLA Y EL CIRCO MÁGICO


Click per ampliar

Títol original: Elleville Elfrid
Any: 2020
País: Noruega
Duració: 79 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Atle Blakseth, Frank Molsvold
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Ella Bella i Henry són els millors amics de l'món. Junts han decidit muntar un espectacle de circ en la seva petita ciutat, on Ella Bella sorprendrà a tots amb els seus números de màgia i l'ajuda d'Henry. Però llavors arriba Johnny, un nen nou al veïnat, amb joguines cares i una bicicleta espectacular, enlluernant a Henry.

WORTH


Click per ampliar

Títol original: Worth
Any: 2019
País: Estats units
Duració: 117 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Sara Colangelo
Intèrprets: Michael Keaton, Stanley Tucci, Amy Ryan, Tate Donovan, Laura Benanti, Talia Balsam, Chris Tardio

Argument: Kenneth Feinberg (Michael Keaton), un poderós advocat de Washington DC que rep el reconeixement de "Special Màster" per la fundació 9/11, es dedica a lluitar contra el cinisme, la burocràcia i la política relacionada amb l'administració de fons públics. La seva batalla el porta a descobrir el veritable significat de la vida. Basada en fets reals.

MEDITERRÁNEO


Click per ampliar

Títol original: Mediterráneo
Any: 2021
País: Espanya
Duració: 112 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Marcel Barrena
Intèrprets: Eduard Fernández, Dani Rovira, Anna Castillo, Sergi López, Àlex Monner, Melika Foroutan, Patricia López Arnaiz, Vassilis Bisbikis, Giannis Niaros, Drosos Skotis, Yiota Festa

Argument: Tardor de 2015. Dos socorristes, Óscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a l'illa de Lesbos, a Grècia, impactats per la fotografia d'un nen ofegat a les aigües de la Mediterrània. A l'arribar descobreixen una realitat colpidora: milers de persones arrisquen la vida cada dia creuant el mar en precàries embarcacions i fugint de conflictes armats. No obstant això, ningú exerceix tasques de rescat. Al costat de Esther (Anna Castell), Nico (Sergi López) i altres membres de l'equip, lluitaran per complir una comesa, donant suport a persones que ho necessiten. Per a tots ells, aquest viatge inicial suposarà una odissea que marcarà les seves vides.

BENEDETTA


Click per ampliar

Títol original: Benedetta
Any: 2021
País: França
Duració: 131 minuts
Qualificació: No recom. men. 16 anys
Direcció: Paul Verhoeven
Intèrprets: Virginie Efira, Charlotte Rampling, Daphne Patakia, Lambert Wilson, Olivier Rabourdin, Louise Chevillotte, Hervé Pierre, Clotilde Courau, David Clavel, Guilaine Londez

Argument: Itàlia, segle XVII. Benedetta Carlini arriba a el convent de Pescia, a la Toscana, i assegura ser capaç de fer miracles des que era jove .... Adaptació de la novel·la "Immodest Acts: The Life of a Lesbian Nun in Renaissance Italy (Studies in the History of Sexuality) "de Judith C. Brown, que gira al voltant de la sexualitat en un convent i l'homosexualitat d'una de les seves monges, que des de jove va començar a tenir visions sense conèixer el motiu.

LA FAMILIA ADDAMS: LA GRAN ESCAPADA


Click per ampliar

Títol original: The Addams Family 2
Any: 2021
País: Estats Units
Duració: 93 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Greg Tiernan, Conrad Vernon
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Morticia i Gomez estan angoixats perquè els seus fills estan creixent, saltant els sopars familiars i totalment consumits pel 'temps dels crits'. Per recuperar el seu vincle, decideixen ficar a Dimecres, Pugsley, l'oncle Fester i la resta de l'equip en la seva caravana embruixada i sortir a la carretera per unes últimes i miserables vacances familiars. La seva aventura per Estats Units els treu del seu hàbitat i els porta a divertits trobades amb el seu icònic cosí, It, així com amb molts personatges nous i excèntrics.

ENTRE ROSAS


Click per ampliar

Títol original: Le fine fleur
Any: 2020
País: França
Duració: 95 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Pierre Pinaud
Intèrprets: Catherine Frot, Fatsah Bouyahmed, Olivier Breitman, Olivia Côte, Vincent Dedienne, Melan Omerta, Marie Petiot

Argument: Eve creava les roses més famoses de món, però ara està passada de moda, amargada i a la vora de la fallida. A Vera, la seva fidel assistent, se li ocorre una idea brillant i boja que podria canviar les seves vides per sempre ...

LAS FANTASÍAS


Click per ampliar

Títol original: Les fantasmes
Any: 2021
País: França
Duració: 101 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: David Foenkinos, Stéphane Foenkinos
Intèrprets: Ramzy Bedia, Nicolas Bedos, Monica Bellucci, Carole Bouquet, Suzanne Clément, Joséphine de Meaux, Joséphine Japy, William Lebghil, Denis Podalydès, Jean-Paul Rouve, Céline Sallette, Alice Taglioni, Karin Viard, Alain Doutey, Corentin Fila

Argument: Enfrontades a les seves fantasies més ocultes, 6 parelles intenten explorar les facetes més fosques de la seva vida íntima. Sis posades en qüestió sobre l'accés a l'plaer. Des dels jocs de rol a l'abstinència, passant per l'exhibicionisme, sis històries diferents al voltant de el mateix qüestionament sobre el que és el desig avui dia.

UN ESPÍRITU BURLÓN


Click per ampliar

Títol original: Blithe Spirit
Any: 2020
País: Regne Unit
Duració: 95 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Edward Hall
Intèrprets: Emilia Fox, Dan Stevens, Isla Fisher, Leslie Mann, Aimee-Ffion Edwards, Judi Dench, Julian Rhind-Tutt, James Fleet, Simon Kunz, Adil Ray, Michele Dotrice, Dave Johns, Colin Stinton

Argument: Charles és un famós escriptor de novel·la negra que pateix un bloqueig creatiu. Per ajudar a que el superi, Ruth, la seva dona, organitza una trobada amb una mèdium, que acaba convocant a la primera esposa de Charles, ja morta, la bella i gelosa Elvira. Per passar tota l'eternitat amb ell, Elvira vol matar a Charles, però és Ruth la que mor. Els esperits d'Elvira i Ruth s'uneixen per convertir la vida de Charles en un infern.

EIFFEL


Click per ampliar

Títol original: Eiffel
Any: 2021
País: França
Duració: 109 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Martin Bourboulon
Intèrprets: Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps, Armande Boulanger, Juliette Blanche, Michèle Clément, Julien Sarazin, Philippe Hérisson, Bruno Raffaelli, Pierre Le Baleur, Alexandre Steiger

Argument: Havent finalitzat la seva col·laboració a l'Estàtua de la Llibertat, el cèlebre enginyer Gustave Eiffel (Romain Duris) és al cim del món. Ara, el govern francès l'està pressionant per dissenyar una cosa espectacular per a l'Exposició Universal de París del 1889, però Eiffel no hi està interessat. De sobte, tot canvia quan en el seu camí es travessa una misteriosa dona del seu passat (Emma Mackey) i el foc de la seva passió prohibida es revifa, inspirant-lo a canviar la imatge de París per sempre.

KIKORIKI: DÉJÀ VU


Click per ampliar

Títol original: Smeshariki. Dezha vyu
Any: 2018
País: Rússia
Duració: 85 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Denis Chernov
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Krash decideix donar una festa d'aniversari al seu amic Barry i per això contracta l'Agència DejaVu. Però passa un accident i els Kikoriki separen el grup en el temps. Krash haurà de localitzar i recuperar els seus amics entre diferents èpoques amb lajuda del seu alter ego sorgit de la ruptura de lespai-temps.

WAY DOWN


Click per ampliar

Títol original: Way Down
Any: 2021
País: Espanya
Duració: 118 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Jaume Balagueró
Intèrprets: Freddie Highmore, Liam Cunningham, Astrid Bergès-Frisbey, Luis Tosar, Sam Riley, José Coronado, Emilio Gutiérrez Caba, Axel Stein

Argument: La llegenda que el Banc d'Espanya és inexpugnable i no es pot atracar no espanta Thom Johnson (Freddie Highmore), el brillant i jove enginyer reclutat per esbrinar com accedir-hi. L'objectiu és un petit tresor que estarà dipositat al banc durant únicament deu dies. Deu dies per descobrir el secret de la caixa, deu dies per ordir un pla, deu dies per preparar l'assalt, deu dies per aprofitar-se d'un pla de fuga irrepetible, quan l'esperada final del Mundial de Futbol de Sud-àfrica reuneixi centenars de milers d'aficionats a les portes del mateix Banc d'Espanya. Deu dies per assolir la glòria… o per acabar a la presó.

LA PUERTA DE AL LADO


Click per ampliar

Títol original: Nebenan
Any: 2021
País: Alemanya
Duració: 92 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Daniel Brühl
Intèrprets: Daniel Brühl, Peter Kurth, Aenne Schwarz, Rike Eckermann, Gode Benedix, Vicky Krieps, Mex Schlüpfer, Stefan Scheumann

Argument: Daniel és un conegut actor que un matí deixa enrere el seu elegant àtic a Berlín, la seva preciosa dona i la mainadera que té cura dels seus dos fills petits per volar a Londres per al càsting d'una pel·lícula de superherois. De camí a l'aeroport s'acosta al bar de sempre per repassar el text i fer un cafè tranquil·lament sense adonar-se que el seu veí Bruno, que mai abans havia vist, ve seguint-lo de prop. Al bar, Bruno comença a conversar amb Daniel en allò que queda clar que no és una trobada casual. El veí de la porta del costat té informació íntima sobre la vida de Daniel i la seva família que fa que la trobada es converteixi en una experiència incòmoda.

BLACK BOX


Click per ampliar

Títol original: boîte Noire
Any: 2020
País: França
Duració: 129 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Yann Gozlan
Intèrprets: Pierre Niney, André Dussollier, Lou de Laâge, Sébastien Pouderoux, Olivier Rabourdin

Argument: Què va passar a bord del vol Dubai-París abans que s'estavellés als Alps? Mathieu Vasseu, un tècnic de la BEA, l'autoritat responsable de les investigacions de seguretat a l'aviació civil, és l'investigador en cap en aquest desastre aeri sense precedents. Error del pilot? Fallada tècnica? Acte terrorista? L'acurada anàlisi de les caixes negres empenyerà Mathieu a fer la seva pròpia investigació en secret. Encara no sap fins on el portarà la cerca de la veritat.

CAZAFANTASMAS: MÁS ALLÁ


Click per ampliar

Títol original: Ghostbusters: Afterlife
Any: 2021
País: Estats Units
Duració: 124 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Jason Reitman
Intèrprets: Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace, Sigourney Weaver, Paul Rudd, Celeste O'Connor, Logan Kim, Annie Potts, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, Bokeem Woodbine

Argument: Una mare soltera i els seus dos fills arriben a una petita ciutat, descobrint la seva connexió amb els caçafantasmes originals i el llegat secret que va deixar el seu avi darrere seu.

LIBERTAD


Click per ampliar


Click per ampliar

Títol original: Libertad
Any: 2021
País: Espanya
Duració: 104 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Clara Roquet
Intèrprets: María Morera, Nicolle García, Nora Navas, Vicky Peña, Carol Hurtado, Maria Rodríguez Soto, David Selvas, Òscar Muñoz, Sergi Torrecilla, Mathilde Legrand

Argument: La família Vidal passa a la casa d'estiu les últimes vacances de l'àvia Ángela, que pateix Alzheimer avançat. Per primera vegada a la vida, Nora, de 14 anys, sent que no troba el seu lloc. Els jocs de nens li semblen ridículs i les converses dels adults encara li van grans. Però tot canvia amb l'arribada de Libertad, de 15 anys i filla de Rosana, la dona colombiana que té cura d'Àngela. Rebel i magnètica, Libertad es converteix en la porta d'entrada a un estiu diferent per a Nora, i les dues noies ràpidament forgen una amistat intensa i desigual. Juntes surten de la bombolla de protecció i confort que suposa la casa familiar, descobrint un món nou on Nora se sent més lliure que mai.

CINEMA CASINO

Del Casino, 1 · 17255 Begur
Tel. 972 622 959 (Cinema)
Tel. 653 875 839 (Oliver)

 

Aparcament gratuït a 50 metres
(excepte temporada d’estiu)

 

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:
Segons programació i activitats

 

Regidor: Jordi González

 

Responsable: Oliver Martínez
cinecasino@begur.cat

 

Comprar entrades: Click aquí