Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Arxiu de Projeccions

2023

Contents

INSPECTOR SUN Y LA MALDICIÓN DE LA VIUDA NEGRA

ATENCIÓ ESTRENA!!!


Click per ampliar

Títol original: Inspector sun y la maldición de la viuda negra
Any: 2022
País: Espanya
Duració: 82 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Julio Soto Gurpide
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Xangai, 1934. En un món d'insectes paral·lel al dels humans, el veterà Inspector Sun, una aranya solitària, lidera la seva última missió contra el seu arxienemic Langosta Roja, abans d'embarcar-se en un merescut recés. Les vacances a bord d'un avió Pan Am clipper entre Xangai i San Francisco acaben abruptament quan el milionari Dr. Spindelthorp apareix assassinat. El que comença com un cas rutinari per a Sun, decidirà finalment el destí de la humanitat.

I WANNA DANCE WITH SOMEBODY


Click per ampliar

Títol original: I Wanna Dance with Somebody
Any: 2022
País: Estats Units
Duració: 146 minuts
Qualificació: No recom. men 12 anys
Direcció: Kasi Lemmons
Intèrprets: Naomi Ackie, Ashton Sanders, Stanley Tucci, Clarke Peters, Nafessa Williams, Tamara Tunie, Lance A. Williams, Bria D. Singleton, Kris Sidberry, Alana Monteiro

Argument: Biopic sobre la cantant Whitney Houston. Un retrat sense reserves de la complexa i multifacètica dona darrere de La Voz. De nena del cor a Nova Jersey a una de les artistes més supervendes i premiades de tots els temps.

EL PEOR VECINO DEL MUNDO


Click per ampliar

Títol original: A man called otto
Any: 2022
País: Estats Units
Duració: 126 minuts
Qualificació: No recom. men 7 anys
Direcció: Marc Foster
Intèrprets: Tom Hanks, Mariana Treviño, Manuel García-Rulfo, Rachel Keller, Cameron Britton, Mike Birbiglia, Kelly Lamor Wilson

Argument: Otto Anderson (Tom Hanks) és un vidu rondinaire i molt obstinat. Quan una alegre jove família es muda a la casa del costat, Otto troba la forma de la seva sabata a l'espavilada, i molt embarassada, Marisol, cosa que comporta una molt improbable amistat que posarà el seu món de cap per avall.

EL DESPERTAR DE MARÍA


Click per ampliar

Títol original: Maria rêve
Any: 2022
País: França
Duració: 93 minuts
Qualificació: No recom. men 7 anys
Direcció: Lauriane Escaffre, Yvonnick Muller
Intèrprets: Karin Viard, Grégory Gadebois, Noée Abita, Catherine Salée, Muriel Combeau, Philippe Uchan, Samira Sedira, Catherine Vidal

Argument: Quan Maria aconsegueix un treball a l'equip de neteja de la prestigiosa Acadèmia de Belles Arts de París, la seva vida fa un tomb. Immediatament es porta bé amb Hubert, l'excèntric conserge de l'escola, obsessionat a dominar els moviments icònics de ball d'Elvis Presley. L'enllaç que creix entre ells trenca la solitud de Maria, que es redescobreix a si mateixa ia un nou món d'emocions. ¿S'atrevirà a deixar-ho tot per gaudir al màxim de la vida i de l'amor?

42 SEGUNDOS

CICLE GAUDÍ -  SESSIÓ ÚNICA!!!


Click per ampliar

Títol original: 42 segundos
Any: 2022
País: Espanya
Duració: 106 minuts
Qualificació: No recom. men 12 anys
Direcció: Àlex Murrull, Dani de la Orden
Intèrprets: Álvaro Cervantes, Jaime Lorente, Tarik Filipovic, Cristian Valencia, Germán Alcarazu, Alex Maruny, Artur Busquets, Pep Ambròs

Argument: A pocs mesos de les olimpíades de Barcelona 92, la selecció espanyola de waterpolo té tots els números per passar sense pena ni glòria. No estan preparats i necessiten un cop d'efecte si no volen fer el ridícul jugant a casa. Aquest revulsiu arriba en forma de nou entrenador amb fama de dur i tècniques de treball més que qüestionables. Per si no n'hi hagués prou, la selecció compta amb dos líders enfrontats per la seva manera d'entendre aquest esport: Manel Estiarte i Pedro García Aguado. Però gràcies a un esforç sobrehumà, al treball en equip i al suport de tot un país, demostraran al món sencer que es pot arribar més enllà d'on mai no van imaginar.

LIVING


Click per ampliar

Títol original: Living
Any: 2022
País: Regne Unit
Duració: 102 minuts
Qualificació: No recom. men 7 anys
Direcció: Oliver Hermanus
Intèrprets: Bill Nighy, Aimee Lou Wood, Tom Burke, Alex Sharp, Adrian Rawlins, Hubert Burton, Oliver Chris, Michael Cochrane, Anant Varman, Zoe Boyle

Argument: Ambientada a la dècada de 1950 a Londres, la pel·lícula segueix Williams, un veterà funcionari enterrat sota la paperassa de l'oficina mentre la ciutat es reconstrueix després de la II Guerra Mundial. En rebre un demolidor diagnòstic mèdic, buida el compte d'estalvis i es dirigeix a la costa. Es promet fer dels seus últims dies un temps significatiu, però s'adona que no sap com fer-ho. Després que un misteriós desconegut el porti a la ciutat, Williams se sent intrigat per una jove companya de treball que sembla tenir la vitalitat que ell havia perdut. Amb l'ajuda del seu col·lega optimista, Williams posa tot el seu afany a fer feliç, d'una manera sorprenent, el seu entorn.

BABYLON


Click per ampliar

Títol original: Babylon
Any: 2022
País: Estats Units
Duració: 189 minuts
Qualificació: No recom. men 16 anys
Direcció: Damien Chazelle
Intèrprets: Margot Robbie, Brad Pitt, Diego Calva, Jean Smart, Li Jun Li, Jovan Adepo, Tobey Maguire, Max Minghella, Katherine Waterston

Argument: Ambientada a Los Angeles durant els anys 20, explica una història d'ambició i excessos desmesurats que recorre l'ascensió i caiguda de múltiples personatges durant una època de desenfrenada decadència i depravació a les albors de Hollywood.

LA BALLENA (THE WHALE)


Click per ampliar

Títol original: The Whale
Any: 2022
País: Estats Units
Duració: 117 minuts
Qualificació: No recom. men 16 anys
Direcció: Darren Aronofsky
Intèrprets: Brendan Fraser, Sadie Sink, Hong Chau, Ty Simpkins, Samantha Morton, Sathya Sridharan, Jacey Sink.

Argument: Un solitari professor d'anglès amb obesitat severa (Brendan Fraser) intenta reconnectar amb la seva filla adolescent en una darrera oportunitat de redempció.

EL ASOMBROSO MAURICIO


Click per ampliar

Títol original: The Amazing Maurice
Any: 2022
País: Regne Unit
Duració: 93 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Toby Genkel, Florian Westerman
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Maurice, un gat de carrer, té l'estafa perfecta per guanyar diners. Troba un nen que toca la flauta i es fa amic de la seva horda de rates que parlen, així no les veu com si fossin menjar. Quan Maurice i les rates arriben al poble de Bad Blintz, troben a la Malícia. La seva estafa no arriba a bon port per culpa del que els espera al soterrani.

UN AÑO, UNA NOCHE

ATENCIÓ SESSIÓ ÚNICA - CICLE GAUDÍ


Click per ampliar

Títol original: Un año, una noche
Any: 2022
País: Espanya
Duració: 120 minuts
Qualificació: No recom. men 12 anys
Direcció: Isaki Lacuesta
Intèrprets: Nahuel Pérez Biscayart, Noémie Merlant, Quim Gutiérrez, Alba Guilera, Natalia de Molina, C. Tangana, Enric Auquer, Blanca Apilánez, Bruno Todeschini, Sophie Broustal.

Argument: Ramon i Céline són una jove parella que es troba al local Bataclan de París la nit del 13 de novembre de 2015. Durant l'assalt terrorista, tots dos aconsegueixen, cadascun pel seu costat, entrar al camerino dels músics i refugiar-s'hi. En sortir ja no són els mateixos. I no saben si ho podran tornar a ser... Adaptació cinematogràfica basada en el llibre “Paz, amor y Death metal”, de Ramón González, supervivent de l'atemptat terrorista a la sala de concerts Bataclan de París.

LA VIDA SIN TI


Click per ampliar

Títol original: À propos de Joan
Any: 2022
País: França
Duració: 101 minuts
Qualificació: No recom. men 12 anys
Direcció: Laurent Larivière
Intèrprets: Isabelle Huppert, Lars Eidinger, Swann Arlaud, Freya Mavor, Stanley Townsend, Eanna Hardwicke, Florence Loiret-Caille.

Argument: Sobrepassada pel retorn d'una persona del seu passat, Joan Verra s'escapa al camp amb el seu fill Nathan. Aquí experimentarà records fragmentats de les seves darreres trobades amoroses.

EL TRIÁNGULO DE LA TRISTEZA


Click per ampliar

Títol original: Triangle of sadness
Any: 2022
País: Suècia
Duració: 149 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Ruben Östlund
Intèrprets: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Zlatko Buric, Dolly De Leon, Woody Harrelson, Vicki Berlin, Henrik Dorsin, Sunnyi Melles

Argument: Després de la Setmana de la moda, Carl i Yaya, parella de models i influencers, són convidats a un iot en un creuer de luxe. Mentre que la tripulació brinda totes les atencions necessàries als rics convidats, el capità es nega a sortir de la seva cabina, malgrat l'arribada imminent del cèlebre sopar de gala. Els esdeveniments fan un gir inesperat i l'equilibri de poder s'inverteix quan s'aixeca una tempesta que posa en perill el confort dels passatgers.

IRATI


Click per ampliar

Títol original: Irati
Any: 2022
País: Espanya
Duració: 114 minuts
Qualificació: No recom. men. 16 anys
Direcció: Paul Urkijo Alijo
Intèrprets: Edurne Azkarate, Eneko Sagardoy, Itziar Ituño, Nagore Aranburu, Elena Ruíz, Iosu Eguskiza, Kepa Errasti

Argument: Segle VIII. El cristianisme s'estén per Europa mentre les creences paganes desapareixen. Davant l'atac de l'exèrcit de Carlemany travessant els Pirineus, el líder de la vall demana ajuda a una deessa ancestral. Mitjançant un pacte de sang, derrota l'enemic donant la seva vida a canvi, però abans, fa prometre el seu fill Eneko que protegirà i liderarà el seu poble a la nova era. Anys més tard, Eneko afronta aquesta promesa amb una missió: recuperar el cos del seu pare enterrat de manera pagana amb el tresor de Carlemany. Tot i la fe cristiana, necessitarà l'ajuda d'Irati, una enigmàtica pagana de la zona. Els dos joves s'endinsaran en un estrany i inhòspit bosc on “todo lo que tiene nombre existe”.

WOMAN

SESSIÓ ESPECIAL
DIA INTERNACIONAL DE LA DONA!!!
ENTRADA GRATUÏTA


Click per ampliar

Títol original: Woman
Any: 2019
País: Espanya
Duració: 105 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Especialment recomanada per al foment de la igualtat de gènere
Direcció: Yann Arthus-Bertrand, Anastasia Mikova
Intèrprets: Documental

Argument: WOMAN respon al desig de mirar el planeta amb els ulls d'una dona. La pel·lícula ens porta a conèixer el retrat íntim de milers de dones amb diferents camins de vida, modelats per la seva cultura, fe o història familiar. És un reflex actual de la societat, on molt sovint la dona pateix desigualtats i s'enfronta a dificultats, però també és un cant a totes les dones que prenen les regnes de les seves vides per canviar el món.
Basat en trobades en primera persona, el projecte aborda temes com ara la maternitat, l'educació, el matrimoni o la independència econòmica però també la menstruació o la sexualitat. Descobriràs les veus de les dones com mai abans no les havies escoltat. La pel·lícula reuneix testimonis de dones molt diferents, des de caps d'estat fins a reines de bellesa, passant per conductores d'autobusos i grangeres d'àrees remotes, brindant una imatge més completa del que significa ser dona al món on vivim.

SURO

ATENCIÓ SESSIÓ ÚNICA!!!
CICLE GAUDÍ


Click per ampliar

Títol original: Suro
Any: 2022
País: Espanya
Duració: 116 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Mikel Gurrea
Intèrprets: Vicky Luengo, Pol López, Ilyass El Ouahdani, Josep Estragués, David Parcet, Vicente Botella, Nelson Caballero

Argument: Helena i Iván es proposen construir una nova vida als boscos de sureres, però els seus diferents punts de vista sobre com viure a la terra emergeixen, desafiant el seu futur com a parella.

SAINT OMER, EL PUEBLO CONTRA LAURENCE COLY


Click per ampliar

Títol original: Saint Omer
Any: 2022
País: França
Duració: 122 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Alice Diop
Intèrprets: Kayije Kagame, Guslagie Malanga, Valérie Dréville, Aurélia Petit, Xavier Maly, Robert Cantarella, Salimata Kamate

Argument: Tribunal de Saint Omer. La jove novel·lista Rama assisteix al judici de Laurence Coly, una jove acusada de matar la seva filla de 15 mesos en abandonar-la a la pujada de la marea en una platja del nord de França. Però a mesura que avança el judici, les paraules de l'acusada i els testimonis dels testimonis faran trontollar les conviccions de Rama i posaran en dubte el mateix judici.

UN PASO ADELANTE (EN CORPS)


Click per ampliar

Títol original: En corps
Any: 2022
País: França
Duració: 117 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Cédric Klapisch
Intèrprets: Marion Barbeau, Hofesh Shechter, Denis Podalydès, Muriel Robin, Pio Marmai, François Civil, Souheila Yacoub

Argument: Élise, de 26 anys, és una gran ballarina clàssica. Pateix una lesió durant una funció i us informen que haurà de deixar de ballar. A partir d'aquell moment, la seva vida fa un tomb i Élise haurà d'aprendre a reconstruir-se...

UN PASEO CON MADELEINE


Click per ampliar

Títol original: Une belle course
Any: 2022
País: França
Duració: 91 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Christian Carion
Intèrprets: Line Renaud, Dany Boon, Alice Isaaz, Jeremie Laheurte, Julie Delarme, Gwendoline Hamon, Thomas Alden, Elie Kaempfen

Argument: Madeleine abandona la seva llar per ingressar en una residència de gent gran, a l'altra banda de París. Un taxista ve a recollir-la i ella li demana que passi per uns indrets de la capital que han marcat la vida.

OINK, OINK


Click per ampliar

Títol original: Knor
Any: 2022
País: Països Baixos
Duració: 72 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Mascha Halberstad
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Quan Babs, una nena de 9 anys, rep un porquet anomenat Oink com a regal per part del seu avi, convenç els seus pares de quedar-se'l amb la condició que segueixi un ensinistrament per a cadells. El porquet canviarà la seva vida i la de tots a la seva família fins que les coses es comencen a complicar de manera inesperada quan descobreix que els seus pares no són l'amenaça més gran per a Oink.

MOMIAS


Click per ampliar

Títol original: Momias
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 88 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Juan Jesús García Galocha
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: A les entranyes de la terra, hi ha una ciutat de mòmies! Per mandat imperial, la Princesa Nefer s'ha de casar amb Thut, un exauriga de carros. Cap no desitja el matrimoni; Nefer perquè anhela la llibertat, i Thut perquè és al·lèrgic al matrimoni. Però els designis dels déus són irrevocables: Thut haurà de desposar Nefer i custodiar l'anell reial que el Faraó li ha atorgat; si alguna cosa li passés a aquest, Thut perdria els ulls i la llengua. Mentrestant, al nostre món, Lord Carnaby porta a terme una excavació arqueològica i troba una cosa única: un anell de casament real egípcia! Thut ha d'anar al món dels humans per recuperar-ho. L'acompanya Sekhem, el seu germà de 12 anys, amb la mascota cocodril, i Nefer. Junts viuran una gran aventura a la moderna Londres i descobriran una cosa que no entrava als seus plans: enamorar-se.

DUNGEONS & DRAGONS: HONOR ENTRE LADRONES


Click per ampliar

Títol original: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 134 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
Intèrprets: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Hugh Grant, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Jason Wong, Daisy Head, Sophia Eleni

Argument: Adaptació cinematogràfica del primer joc de rol de la història, publicat per primera vegada el 1974. Un lladre encantador i una banda d'aventurers increïbles emprenen un atracament èpic per recuperar una relíquia perduda, però les coses surten rematadament malament quan topen amb les persones equivocades .

EL INOCENTE


Click per ampliar

Títol original: L'innocent
Any: 2022
País: França
Duració: 100 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Louis Garrel
Intèrprets: Louis Garrel, Roschdy Zem, Anouk Grinberg, Noémie Merlant, Manda Touré, Léa Wiazemsky, Jean-Claude Pautot, Yanisse Kebbab, Florent Masarin

Argument: Quan Abel descobreix que la seva mare, la Sylvie, que ronda els seixanta anys, és a punt de casar-se amb un home a la presó, entra en pànic. Recolzat per Clémence, la seva millor amiga, farà tot el possible per intentar protegir-la. Però la trobada amb Michel, el nou padrastre, podria oferir a Abel noves perspectives...

AIR


Click per ampliar

Títol original: Air
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 112 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Ben Affleck
Intèrprets: Matt Damon, Ben Affleck, Viola Davis, Chris Messina, Marlon Wayans, Chris Tucker, Jason Bateman, Gustaf Skarsgård, Matthew Maher, Julius Tennon

Argument: Narra la increïble i revolucionària associació entre Michael Jordan -un novell en aquell moment- i la incipient secció de bàsquet de Nike que va revolucionar el món de l'esport i la cultura contemporània amb la marca Air Jordan. L'atrevida aposta explica que va definir la carrera d'un equip poc convencional, la visió implacable d'una mare que coneix el valor de l'immens talent del seu fill i el fenomen del bàsquet que esdevindria el més gran de tots els temps.

LA MATERNAL

CICLE GAUDÍ - SESSIÓ ÚNICA!!!


Click per ampliar

Títol original: La maternal
Any: 2022
País: Espanya
Duració: 122 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Pilar Palomero
Intèrprets: Carla Quílez, Àngela Cervantes, Jordan Dumes, Pepe Lorente, Olga Hueso, Rubén Martínez, Gal-la Sabaté, Neus Pàmies

Argument: La Carla té 14 anys i és una jove desafiant i rebel. Viu en un vell restaurant de carretera als afores d?un poble amb la seva jove mare soltera mentre falta a classe i passa les hores amb el seu amic Efraín. Quan la treballadora social s'adona que està embarassada de cinc mesos, Carla ingressa a 'La Maternal', un centre per a mares menors d'edat on comparteix el dia a dia amb altres joves com ella. Juntes amb els nadons, s'enfrontaran a aquest nou món d'adults per al qual no els ha donat temps a preparar-se.

LOS TRES MOSQUETEROS: D'ARTAGNAN


Click per ampliar

Títol original: Les Trois Mousquetaires: D'Artagnan
Any: 2023
País: França
Duració: 121 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Martin Bourboulon
Intèrprets: François Civil, Eva Green, Vincent Cassel, Romain Duris, Pio Marmai, Vicky Krieps, Louis Garrel, Lyna Khoudri, Jacob Fortune-Lloyd, Oliver Jackson-Cohen

Argument: D'Artagnan un intrèpid jove, és donat per mort després d'intentar salvar una jove de ser segrestada. Quan arriba a París, intenta per tots els mitjans trobar els seus agressors. Tot i això, ignora que la seva recerca el portarà al cor d'una guerra en què està en joc el futur de França. Juntament amb Athos, Porthos i Aramis , tres valents mosqueters del rei, D'Artagnan s'enfronta a les fosques maquinacions del cardenal Richelieu. Tot i això, és quan s'enamora perdudament de Constance Bonacieux, la confident de la reina, quan D'Artagnan es posarà realment en perill. Doncs aquesta passió el portarà darrere de la pista de qui es convertirà en la seva gran enemiga: Milady de Winter.

PLAN 75


Click per ampliar

Títol original: プランななじゅうご
Any: 2022
País: Japó
Duració: 121 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Chie Hayakawa
Intèrprets: Chieko Baisho, Hayato Isomura, Stefanie Arianne, Yumi Kawai, Taka Takao, Hisako Ôkata, Kazuyoshi Kushida, Yûsaku Mori, Yôko Yano

Argument: Al Japó, en un futur proper, l'envelliment de la població s'accelera. El govern estima que, a partir de certa edat, la gent gran es converteix en una càrrega inútil per a la societat i implementa el “Pla 75”. Aquest programa proposa als ancians un acompanyament logístic i financer per posar fi a la seva vida. Una candidata al Pla 75, Michi, un reclutador del govern, Hiromu, i una jove auxiliar d'infermeria filipina, Maria, es veuen enfrontats a un pacte mortífer.

MI CRIMEN


Click per ampliar

Títol original: Mon crime
Any: 2023
País: França
Duració: 102 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: François Ozon
Intèrprets: Nadia Tereszkiewicz, Isabelle Huppert, Fabrice Luchini, Dany Boon, Jean-Christophe Bouvet, Rebecca Marder, Michel Fau

Argument: França, 1935. Un investigador haurà de resoldre l'assassinat d'un banquer parisenc. Dentre una sèrie de peculiars sospitosos destaca Madeleine, els desitjos que té, de fama i fortuna es posaran al mig del camí de la investigació.

MAVKA: LA GUARDIANA DEL BOSQUE

PROJECCIONS ESPECIALS
BEGUR EN FLOR


Click per ampliar

Títol original: Mavka. Lisova pisnya
Any: 2023
País: Ucraïna
Duració: 90 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Aleksandra Ruban, Oleh Malamuzh
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Mavka, una ànima del bosc, s'enfronta a l'elecció impossible entre l'amor i el seu deure com a guardiana quan s'enamora d'un humà.
Més enllà de les altes Muntanyes Negres s'estén un regne poblat per criatures fantàstiques. Mavka, la guardiana d'aquest bosc encantat, té com a missió principal protegir el bosc de qualsevol agressió o intrusió, fins i tot per part dels humans. L'aventura comença quan Mavka coneix Lucas, un jove amant de la música perdut a les muntanyes, i s'enamoren. En contra de totes les regles, Mavka i Lucas emprenen una història d'amor sense tenir en compte les conseqüències que recauran sobre el regne. Mavka podrà salvar el bosc?

LOVE AGAIN


Click per ampliar

Títol original: Love again
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 104 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Direcció: Jim Strouse
Intèrprets: Priyanka Chopra, Sam Heughan, Céline Dion, Celia Imrie, Russell Tovey, Omid Djalili, Lydia West, Steve Oram

Argument: Què passaria si un missatge de text a l'atzar et portés a l'amor de la teva vida? Mentre intenta superar la pèrdua del seu promès, Mira Ray envia una sèrie de missatges romàntics al seu antic número de telèfon... sense tenir en compte que el número havia estat reassignat al nou telèfon de treball de Rob Burns. Rob, periodista, és sorprès per l'honestedat dels missatges de text. Quan li assignen la tasca d'escriure un article sobre la megaestrella Celine Dion, ell li demana ajuda per esbrinar com conèixer Mira en persona... i conquerir així el seu cor.

VASIL

CICLE GAUDÍ - PROJECCIÓ ÚNICA


Click per ampliar

Títol original: Vasil
Any: 2022
País: Espanya
Duració: 93 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Direcció: Avelina Prat
Intèrprets: Ivan Barnev, Karra Elejalde, Alexandra Jiménez, Sue Flack, Susi Sánchez, Lorena López, Pepo Blasco

Argument: Vasil és intel·ligent, carismàtic i un número u jugant al bridge i als escacs, però dorm al carrer des que va arribar de Bulgària. Alfredo, un arquitecte jubilat, l'acull a casa seva durant un temps davant de la mirada atònita de la seva filla Lluïsa. Els dos homes no tenen res en comú, excepte la passió pels escacs. Tot i les seves diferències, a poc a poc Vasil aconseguirà trencar les barreres construïdes per Alfredo. I és que Vasil té un do: transformar per sempre aquelles persones amb què es relaciona.

UNA BUENA PERSONA


Click per ampliar

Títol original: A good person
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 129 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Zach Braff
Intèrprets: Florence Pugh, Morgan Freeman, Zoe Lister Jones, Molly Shannon, Celeste O'Connor, Chinaza Uche, Nichelle Hines.

Argument: Allison (Florence Pugh), una noia amb un futur brillant, i Daniel (Morgan Freeman), el pare del seu promès, pateixen la mateixa pèrdua tràgica. En un moment de crisi, els dos protagonistes forgen una amistat que suscita la compassió i el perdó necessari per superar la culpa i trobar la llibertat.

LAS CÍCLADAS: ESCAPADA DE AMIGAS

ATENCIÓ ESTRENA!!!


Click per ampliar

Títol original: Les cyclades
Any: 2022
País: França
Duració: 110 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Marc Fitoussi
Intèrprets: Kristin Scott Thomas, Laure Calamy, Olivia Côte, Mathias Minne, Antoine Levannier, Nicolas Bridet, Alexandre Desrousseaux.

Argument: D'adolescents, la Blandine i la Magalie eren inseparables, però van passar els anys i es van perdre de vista. Quan els seus camins es tornen a creuar, decideixen fer juntes el viatge que sempre havien somiat. Se'n van a Grècia, al seu sol ia les seves illes, però l'escapada de somni no surt com havien planejat. Ara tenen una visió molt diferent de les vacances... i de la vida!

CHESLEY BONESTELL: A BRUSH WITH THE FUTURE

PROJECCIÓ ESPECIAL "A BEGUR CULTURA"


Click per ampliar

Títol original: Chesley Bonestell: A Brush with the Future
Any: 2018
País: Estats units
Duració: 96 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Direcció: Douglass M. Stewart Jr.
Intèrprets: Chesley Bonestell, Ray Bradbury, Douglas Trumbull

Argument: Chesley Bonestell va ser un arquitecte i pintor que va treballar al pont Golden Gate ia l'edifici Chrysler. També va participar en pel·lícules com "Citizen Kane" i les seves pintures van inspirar al projecte espacial nord-americà. Per què ningú sap qui és?

EL MAESTRO JARDINERO


Click per ampliar

Títol original: Master Gardener
Any: 2022
País: Estats units
Duració: 111 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Paul Schrader
Intèrprets: Joel Edgerton, Sigourney Weaver, Quintessa Swindell, Esai Morales, Victoria Hill

Argument: Narvel Roth (Joel Edgerton) és el meticulós horticultor de Gracewood Gardens. Està tan dedicat a cuidar els jardins d'aquesta meravellosa i històrica finca com a complaure la seva cap, la rica vídua Sra. Havernhill (Sigourney Weaver). Però el caos s'apodera de l'ordenada existència de Narvel quan la Sra. Haverhill li exigeix que prengui com a aprenent la seva rebel i problemàtica sobta néta Maya (Quintessa Swindell). Aquesta nova situació traurà a la llum foscos secrets d'un passat violent que també és una amenaça per a tothom.

EL SOSTRE GROC

ATENCIÓ SESSIÓ ÚNICA - CICLE GAUDÍ


Click per ampliar

Títol original: El sostre groc
Any: 2022
País: Espanya
Duració: 94 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Especialment recomanada per a el foment de la igualtat de gènere
Direcció: Isabel Coixet
Intèrprets: Documental

Argument: El 2018 un grup de nou dones van presentar una denúncia contra dos dels seus professors de l'Aula de Teatre de Lleida per abusos sexuals ocorreguts entre els anys 2001 i 2008, quan eren unes adolescents. Va ser massa tard. Per por, per vergonya, perquè van trigar molt de temps a entendre i pair el que havia passat, la denúncia va arribar quan el cas ja havia prescrit i es va arxivar. El que no sabien és que, malgrat que el cas havia prescrit, els seus testimonis estaven obrint una porta on, potser, no tot estava perdut.

UN BLANCO FÁCIL


Click per ampliar

Títol original: La syndicaliste
Any: 2023
País: França
Duració: 121 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Especialment recomanada per a el foment de la igualtat de gènere
Direcció: Jean-Paul Salomé
Intèrprets: Isabelle Huppert, Alexandra Maria Lara, Benoît Magimel, Marina Foïs, Yvan Attal, Grégory Gadebois, Pierre Deladonchamps

Argument: Història real de Maureen Kearney (Isabelle Huppert), la directora sindical d'una multinacional nuclear francesa, que denuncia uns acords secrets que suposen la pèrdua d'ocupació de més de 50.000 treballadors. Un emocionant thriller sobre una dona que fa una denúncia i que ningú no escolta. Una dona, que després de patir violentes pressions que es converteixen en amenaçants advertiments, pateix un atac amb violència a casa seva, de qui passa de ser víctima a ser sospitosa...

UNA FAMILIA DE SUPERHÉROES


Click per ampliar

Títol original: Helt super
Any: 2022
País: Noruega
Duració: 76 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Direcció: Rasmus A. Sivertsen
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Ni acrobàtica ni atlètica, Hedvig és segurament massa maldestre per ser una superheroïna. Per poder seguir els passos del seu pare, Super Lion, accepta el repte de convèncer el seu escèptic entorn del contrari.

SIN MALOS ROLLOS


Click per ampliar

Títol original: No Hard Feelings
Any: 2023
País: Estats units
Duració: 103 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Gene Stupnitsky
Intèrprets: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Matthew Broderick, Laura Benanti, Kyle Mooney

Argument: Quan està a punt de perdre casa seva de la infància, Maddie (Lawrence) descobreix un curiós anunci de feina: uns adinerats pares controladors estan buscant algú que surti en una cita amb el seu introvertit fill de 19 anys, Percy, abans que aquest aneu a la Universitat. Per a la seva sorpresa, Maddie descobreix aviat que la poca traça de Percy no està tan clara.

VACACIONES DE VERANO


Click per ampliar

Títol original: Vacaciones de verano
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 90 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Direcció: Santiago Segura
Intèrprets: Santiago Segura, Leo Harlem, Sirena Segura, Javier Garcia, Cristina Gallego, Patricia Conde

Argument: Dos amics, Oscar i Félix, perden la feina i es veuen obligats a acceptar una feina temporal com a animadors infantils en un hotel de luxe. Al ser tots dos divorciats, els toquen els seus fills un mes d'estiu i els és impossible compaginar-lo amb la feina, de manera que decideixen emportar-se els nens i amagar-los a l'hotel, amagats a la zona d'empleats... però el pla resulta ser un desastre.

ESPERANDO A DALÍ


Click per ampliar

Títol original: Esperando a Dalí
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 114 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: David Pujol
Intèrprets: José Garcia, Ivan Massagué, Clara Ponsot, Nicolas Cazalé, Pol López

Argument: El 1974, un jove cuiner, Fernando, i el seu revolucionari germà, Alberto, fugen de Barcelona i arriben a la Costa Brava on el dinar de Fernando revoluciona el món de la gastronomia gràcies a la inspiradora Cadaqués dels anys 70. Al mateix temps, Jules, l'excèntric propietari del restaurant on treballen, veu l'oportunitat de complir el seu somni: que Salvador Dalí vingui a dinar al restaurant.

BARBIE


Click per ampliar

Títol original: Barbie
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 114 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Greta Gerwig
Intèrprets: Margot Robbie, Ryan Gosling, Emma McKey, America Ferrara, Dua Lipa, Kate McKinnon, Helen Mirren, John Cena, Will Ferrel, Connor Swindells

Argument: Una nina que viu a 'Barbieland' és expulsada al món real per no ser prou perfecta. Basada en la popular nina Barbie.

MISIÓN IMPOSIBLE: SENTENCIA MORTAL - PARTE 1


Click per ampliar

Títol original: Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 163 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Christopher Mcquarrie
Intèrprets: Tom Cruise, Hayley Atwell, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson

Argument: Ethan Hunt (Tom Cruise) i el seu equip de l'FMI s'embarquen en la seva missió més perillosa fins ara: Localitzar, abans que caigui a les mans equivocades, una nova i terrorífica arma que amenaça tota la humanitat. En aquesta tessitura, i amb unes forces fosques del passat d'Ethan assetjant, comença una carrera mortal arreu del món on està en joc el control del futur i el destí del planeta. Enfrontat a un enemic misteriós i totpoderós, Ethan es veu obligat a considerar que res no pot anteposar-se a la seva missió, ni tan sols les vides d'aquells que més li importen.

CATA DE VINOS


Click per ampliar

Títol original: La dégustation
Any: 2023
País: França
Duració: 92 minuts
Qualificació: No recom men 12 anys
Direcció: Ivan Calbérac
Intèrprets: Isabelle Carré, Bernard Campan, Olivier Claverie, Geneviève Mnich, Eric Viellard, Mounir Amamra

Argument: Hortense té un gran cor i ningú amb qui compartir-lo excepte el seu gat, la seva mare amargada i un grup de persones sense llar per a qui prepara un sopar gurmet a l'església local cada setmana. Mentre compra una bona ampolla de vi, Hortense coneix Jacques, un cellerer local rondinaire de cinquanta-tants anys. Ansiosa per tornar-lo a veure, assisteix a un caòtic tast de vins a la botiga de Jacques.

RALLY ROAD RACERS


Click per ampliar

Títol original: Rally Road Racers
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 93 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Especialment recomanada per a la infància
Direcció: Ross Venokur
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Els corredors competeixen en un ral·li d´alt risc al llarg de la famosa ruta comercial Silk Road.

DELFINES DE PLATA


Click per ampliar

Títol original: Delfines de plata
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 115 minuts
Qualificació: No recom men 16 anys
Direcció: Javier Elorrieta, Félix García Hernán
Intèrprets: Rodolfo Sancho, Will Shephard, Malcom Treviño-Sitté, María Blanco, Emilio Buale, Ramón Langa, Javier Morgade, María Cantuel, Javier Antón, Andoni Ferreño, Verónica Mengod, Luis Fernando Alvés, Manuel Galiana

Argument: Un hotel de luxe a la capital madrilenya és l'objectiu d'un grup terrorista internacional per clavar un dur atemptat que serveixi d'altaveu davant del món occidental. Empleats i clients de l'hotel, policies, polítics i artistes, es veuran embolicats en una sèrie de dramàtics esdeveniments que posaran en risc l'estabilitat del país.

El comissari de la policia Javier Gallardo haurà de fer-se càrrec de la difícil missió de desarticular la cèl·lula terrorista, abans que es produeixi l'imminent atac, encara que per això es vegi obligat a qüestionar les ordres del ministre de l'Interior acabat de nomenar, descobrint així relacions secretes a l'ombra.

GRAN TURISMO


Click per ampliar

Títol original: Gran Turismo
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 134 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Neill Blomkamp
Intèrprets: David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekew, Geri Halliwell, Darren Barnet

Argument: Basada en una història real, la pel·lícula explica com va complir el seu somni un adolescent que jugava a Gran Turisme, joc en què va guanyar una sèrie de competicions patrocinades per Nissan, i que li va servir de trampolí per acabar convertint-se en un pilot de carreres professional.

BLUE BEETLE


Click per ampliar

Títol original: Blue Beetle
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 127 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Ángel Manuel Soto
Intèrprets: Xolo Maridueña, Adriana Barraza, Damían Alcázar, Elpidia Carrillo, Bruna Marquezine, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon, George Lopez, Belissa Escobedo, Harvey Guillén

Argument: Jaime Reyes va descobrir l'escarabat blau mig enterrat pel camí a casa des de l'escola quan anava amb dos dels seus millors amics, Paco i Brenda. Curiós per saber què podia ser, Reis es va emportar l'escarabat a casa. Aquella mateixa nit, l'escarabat va cobrar vida, es va empeltar a la base de l'espina de Jaume i li va proporcionar un vestit d'armadura extraterrestre que es pot modificar per augmentar-ne la velocitat i la força, així com per crear armes, ales i escuts.

THE EQUALIZER 3


Click per ampliar

Títol original: The Equalizer 3
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 103 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Antoine Fuqua
Intèrprets: Denzel Washington, Dakota Fanning, David Denman, Gaia Scodellaro, Bruno Billota

Argument: Des que va renunciar a la seva vida com a assassí del govern, Robert McCall (Denzel Washington) ha lluitat per reconciliar-se amb les coses horribles que ha fet en el passat i troba un estrany consol a fer justícia en nom dels oprimits. Mentre és a casa seva al sud d'Itàlia, descobreix que els seus nous amics estan sota el control dels caps del crim local. A mesura que els esdeveniments comencen a complicar-se, McCall entén què ha de fer: convertir-se en el protector dels seus amics enfrontant-se a la màfia.

LA VOZ DEL SOL

ATENCIÓ ESTRENA!!!


Click per ampliar

Títol original: La voz del sol
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 95 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Carol Polakoff
Intèrprets: Carmen Machi, Karra Elejalde, Alicia Lobo, Antonio Durán, Kandido Uranga

Argument: Ambientada principalment a Pamplona el 1965, segueix la vida de l'escriptor nord-americà Alan Jolis mentre es desperta en un món vívid i sensual i creix emocionalment.

20.000 ESPECIES DE ABEJAS


Click per ampliar

Títol original: 20.000 especies de abejas
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 129 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Estibaliz Urresola Solaguren
Intèrprets: Sofía Otero, Patricia López Arnaiz, Ana Gabaraín, Itziar Lazkano, Martxelo Rubio

Argument: Cocó, de vuit anys, no encaixa amb les expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insisteixen a anomenar-lo Aitor però no es reconeix en aquest nom ni en la mirada dels altres. La seva mare Ane, (Patricia López Arnaiz), sumida en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacances per viatjar amb els seus tres fills a la casa materna, on resideix la seva mare Lita (Itziar Lazkano) i la seva tia Lourdes (Ane Gabarain), estretament lligada a la cria d'abelles i la producció de mel. Aquest estiu que canviarà les seves vides obligarà aquestes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se als dubtes i els temors.

EL SOL DEL FUTURO


Click per ampliar

Títol original: Il sol dell'avvenire
Any: 2023
País: Itàlia
Duració: 95 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Nanni Moretti
Intèrprets: Nanni Moretti, Margherita Buy, Mathieu Amalric, Silvio Orlando, Barbora Bobulova

Argument: Giovanni, un conegut cineasta italià, es prepara per rodar la seva nova pel·lícula. Però entre la seva parella en crisi, el seu productor francès a la vora de la fallida i la seva filla que no li fa cas, tot s'hi ha posat en contra! Sempre al límit, Giovanni s'haurà de replantejar la seva manera de fer les coses, si vol conduir tot el seu petit món cap a un futur brillant.

GOLPE DE SUERTE


Click per ampliar

Títol original: Coup de chance
Any: 2023
País: França
Duració: 96 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Woody Allen
Intèrprets: Lou de Laâge, Niels Schneider, Valerie Lemercier, Grégory Gadebois, Elsa Zylberstein

Argument: Fanny i Jean semblen el matrimoni ideal: tots dos tenen èxit professional, viuen en un magnífic apartament en un barri exclusiu de París i semblen estar tan enamorats com el primer dia. Però quan Fanny topa accidentalment amb Alain, un excompany d'institut, es queda sorpresa. Aviat es tornen a veure i s'acosten cada cop més...

GOLPE A WALL STREET


Click per ampliar

Títol original: Dumb Money
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 104 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Craig Gillespie
Intèrprets: Paul Dano, Pete Davidson, Vincent D'Onofrio, America Ferrara, Nick Offerman

Argument: Ens descobreix el disbarat cas real de gent corrent que va aconseguir jugar-se-la a Wall Street i es va fer rica convertint GameStop (una popular botiga de videojocs i electrònica) a l'empresa més candent del món. La història definitiva de David contra Goliat. Enmig de tot aquest embolic hi ha Keith Gill (Paul Dano), un tipus qualsevol que va invertir els estalvis de la seva vida en accions i va començar a publicar sobre això en xarxes socials. Gràcies als seus consells borsaris, la seva popularitat va esclatar, igual que ho va fer la seva vida i la de tots els seus seguidors, que van començar a enriquir-se de la nit al dia. Tot i això, els multimilionaris no van trigar a contraatacar, desencadenant una de les batalles financeres més ferotges viscudes a Wall Street.

LAS BUENAS COMPAÑIAS

ATENCIÓ SESSIÓ ÚNICA - CICLE GAUDÍ


Click per ampliar

Títol original: Las buenas compañias
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 93 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Silvia Munt
Intèrprets: Alícia Falcó, Elena Tarrats, Itziar Ituño, Ainhoa Santamaría, María Cerezuela.

Argument: Estiu del 1976. Bea (Alicia Falcó) té 16 anys i se suma als aires de canvi que recorren el país; col·labora amb un grup de dones per visibilitzar la causa feminista i assolir l'aprovació del dret a l'avortament. La rebel·lia que sent a la sang es barrejarà amb un sentiment inesperat que trastocarà el seu món interior. Al llarg d'aquests mesos, la Bea entaularà una amistat molt especial amb la Miren (Elena Tarrats), una noia una mica més gran que ella i de bona família. El seu compromís polític i la seva relació amb Miren convertiran aquest estiu en una etapa que marcarà un abans i un després a la seva vida.

LA PATRULLA CANINA: LA SUPERPELÍCULA


Click per ampliar

Títol original: PAW Patrol: The Mighty Movie
Any: 2023
País: Estats Units
Duració: 92 minuts
Qualificació: Apta per a tots els públics
Direcció: Cal Brunker
Intèrprets: Pel·lícula d'animació

Argument: Quan un meteorit màgic s'estavella a Ciutat Aventura, els cadells de la Patrulla Canina aconsegueixen uns superpoders que els transformen en ELS PODEROSOS CADELLS! Per a Skye, la més petita de l'equip, els seus nous poders són un somni fet realitat. Però les coses es compliquen quan Humdinger, l'arxienemic dels cadells que s'acaba d'escapolir de la presó, s'uneix a Victoria Vance, una trasbalsada científica obsessionada amb els meteorits, i formen una aliança per robar els superpoders i convertir-se en supervillans. Amb la destinació de Ciutat Aventura al voltant de l'abisme, els Poderosos Cachorros hauran d'aturar els supervillans abans que sigui massa tard, i Skye descobrirà que fins i tot la més petita de l'equip pot ser la que determini el resultat.

ME HE HECHO VIRAL


Click per ampliar

Títol original: Me he hecho viral
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 96 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Jorge Coira
Intèrprets: Blanca Suárez, Enric Auquer, Miguel Rellán, Nicolás Furtado, Cristina Gallego, Esperanza Guardado

Argument: Mabel es converteix en una sensació viral de manera involuntària durant un vol a Polinèsia. En desbloquejar el telèfon del seu marit adormit a la recerca d'una cosa innocent, topa amb proves de la seva infidelitat. Al mig de l'avió, provoca una confrontació que provoca el pànic i un aterratge d'emergència. De tornada a Madrid, es troba que la seva vida ha canviat dràsticament. Ara és coneguda com #lalocadelavion a tot el món, cosa que li costa la seva feina, relacions personals, llar i privadesa. Mabel lluita per recuperar allò que ha perdut, però descobreix que ser viral té els seus desafiaments únics.

LA CONTADORA DE PELÍCULAS


Click per ampliar

Títol original: La contadora de películas
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 116 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Lone Scherfig
Intèrprets: Bérénice Bejo, Antonio de la Torre, Daniel Brühl, Sara Becker, Geraldine Neary

Argument: Anys 60, desert d'Atacama, Xile. Maria Magnòlia és una dona que malgrat viure sota difícils condicions, intenta transmetre a la seva filla, Maria Margarita, la seva passió per l'art. María Margarita esdevindrà la contadora d'històries del poble, on la majoria dels seus habitants no es poden pagar una entrada de cinema.

ELS ENCANTATS

CICLE GAUDÍ - SESSIÓ ÚNICA!!!


Click per ampliar

Títol original: Els encantats
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 108 minuts
Qualificació: No recom. men. 7 anys
Direcció: Elena Trapé
Intèrprets: Laia Costa, Daniel Pérez Prada, Pep Cruz, Aina Clotet, Ainara Elejalde

Argument: Després de la recent separació, Irene s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla de quatre anys, que està passant uns dies amb el seu pare. Incapaç d'adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del pirineu català on hi té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps que ha perdut. Però el lloc, que en el passat va ser tan familiar, es presenta a poc a poc tan aclaparador com la seva nova vida i l'acabarà forçant a deixar de fugir per enfrontar-se a les pors.

UN CEL DE PLOM

CICLE GAUDÍ - SESSIÓ ÚNICA!!!


Click per ampliar

Títol original: Un cel de plom
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 100 minuts
Qualificació: No recom. men. 16 anys
Direcció: Miquel romans
Intèrprets: Nausicaa Bonnín, Rachel Lascar, Iria del Rio, Thomas Sauerteig, Daniel Hovart

Argument: El 1945, amb l'alliberament dels camps nazis, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d'haver estat empresonada per l'exèrcit alemany. Mentre recupera la seva vida en llibertat, rememora els fets viscuts un any abans, quan un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales en què els nazis les feien treballar, a Txecoslovàquia. Van ser conegudes com El Comando de Gandulas. Però la veritable resistència de Neus Català comença ara: la lluita per la memòria.

EL MAESTRO QUE PROMETIÓ EL MAR


Click per ampliar

Títol original: El mestre que va prometre el mar
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 105 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: Patricia Font
Intèrprets: Enric Auquer, Laia Costa, Luisa Gavasa, Milo Taboada

Argument: Ariadna (Laia Costa) descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna on podria estar enterrat. Durant la seva estada, coneixerà la història d'Antoni Benaiges (Enric Auquer), un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.

DANCE FIRST


Click per ampliar

Títol original: Dance First
Any: 2023
País: Regne Unit
Duració: 100 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: James Marsh
Intèrprets: Gabriel Byrne, Aidan Gillen, Sandrine Bonnaire, Maxine Peake, Fionn O'Shea

Argument: El geni literari Samuel Beckett va viure una vida de moltes etapes: 'bon vivant' parisenc, combatent de la Resistència a la II Guerra Mundial, dramaturg guanyador del Premi Nobel, marit faldiller i reclús. Però, malgrat tota l'adulació que va rebre, era un home molt conscient dels seus defectes. El 1969, després d'haver estat guardonat amb el Premi Nobel de Literatura, un avergonyit Beckett simplement volia desfer-se'n.

TEORIA DELS COSSOS

Dissabte 30 a les 20h sessió especial cineforum amb J.R. Armadàs (director)


Click per ampliar

Títol original: Teoria dels cossos
Any: 2023
País: Espanya
Duració: 80 minuts
Qualificació: No recom. men. 12 anys
Direcció: J.R. Armadàs Monclús
Intèrprets: Ivana Miño, Miquel Sitjar, Francesc Orella, Esther Nubiola, Ricard Balada, Juli Fàbregas, Mercè Rovira, Sònia Masuda

Argument: Dues persones coincideixen en actes relacionats amb un esdeveniment català de literatura i art anomenat Any Ferrater i de mica en mica veuen com, a partir de les lletres, es produeix una atracció que va més enllà dels llibres. Al llarg de l'any es troben en diversos actes relacionats amb la poesia que els uneixen cada cop més.

CINEMA CASINO

Del Casino, 1 · 17255 Begur
Tel. 972 622 959 (Cinema)
Tel. 653 875 839 (Oliver)

 

Aparcament gratuït a 50 metres
(excepte temporada d’estiu)

 

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:
Segons programació i activitats

 

Regidor: Jordi González

 

Responsable: Oliver Martínez
cinecasino@begur.cat

 

Comprar entrades: Click aquí