Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Exposicions

La sala d’exposicions manté una programació estable i variada durant tot l’any la qual recull les diferents vessants de l’art. Els objectius principals de l’equipament són la divulgació i promoció del patrimoni, el foment de l’art i la difusió de les arts plàstiques i visuals.

L'art és part integrant de la nostra cultura, i es reflecteix en les diverses formes d'expressió. La sala d'exposicions és un canal de comunicació d'aquestes expressions i serveix per donar a conèixer les expressions artístiques del nostre territori.

La missió de la sala d’exposicions és oferir un espai expositiu als artistes que ho sol·licitin i es dona preferència a les persones residents a Begur o entitats locals, inclosa l’Aula d’Art de Begur. En tot cas tindran prioritat les exposicions i actes organitzats per l’Ajuntament de Begur.

La Sala d’Exposicions de les Escoles Velles és el màxim exponent artístic de la nostra vila i comarca. Per aquest motiu cada any es farà una selecció variada entre totes les propostes rebudes, i el calendari anual s’establirà amb exposicions mensuals tenint en compte les temàtiques que es duen a terme al municipi segons cada mes de l’any.

Actualment, s’ofereix un gran equipament dotat amb quatre sales, tres per a exposicions temporals i una que acull l’exposició permanent dedicada Carmen Amaya, i amb tot el material que es requereix per a poder exposar. Aquest material consta del sistema d’il·luminació dirigible, els ganxos i ancoratges per a penjar les obres, marcs de 50x40 cms. i vitrines de diferents mides i formats per exposar elements fràgils o valuosos. Els materials que s’utilitzaran per l’exposició caldrà demanar-los en el moment de formalitzar el muntatge de la mostra.

Per més informació podeu consultar directament a la Sala d’Exposicions.

Descarregar la Normativa d'ús de la sala d'exposicions:
Normativa sala exposicions

Plànol de la sala d'exposicions:

                       Click per ampliar

Properes exposicions
 

SALA MUNICIPAL D’EXPOSICIONS

Bonaventura Carreras, 11 · 17255 Begur
Tel. 653 059 744

 

Horari d’hivern:
Dimecres de 10.00 a 12.00h. i de 15.30h a 20.00h (festius tancat)
Dijous, divendres i dissabte de 15.30h a 20.00h (festius tancat)

 

Horari d’estiu (juliol i agost):
Dilluns a dissabte de 17.00 a 20.00h (festius tancat)

 

 

Regidora: Gemma Coll Vidal

 

Responsable de la sala: Isabel Bohé
cultura@begur.cat