Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Educació

EDUNAUTA

Què és el “Passaport Edunauta”?

El funcionament del “Passaport Edunauta”, i el seu format, és similar al que trobem en un passaport oficial que et permet viatjar pel món i aconseguir els segells d’entrada a cada país. En el cas del “Passaport Edunauta”, però, dona accés a viatjar per la galàxia dels aprenentatges, a aturar-se a les destinacions d’aprenentatge triades per viure-hi una activitat educativa i atresorar segells en el passaport.

Per tant, el Passaport “Edunauta” és un document físic, personal i intransferible, a mode de diari d’aprenentatge d’aquest viatge interplanetari, que ajudarà l’infant a recordar el seu viatge, el que ha après i l’experiència que suposa aprendre.

A través de les seves pàgines, els infants podran crear i registrar el seu itinerari educatiu (tipus d’activitats escollides i realitzades), inserir-hi records de la seva experiència (fer-hi dibuixos, enganxar-hi fotografies, escriure-hi comentaris…), reflexionar sobre el seu propi procés d’aprenentatge (què ha après i quins superpoders ha posat en acció) i atresorar els segells aconseguits.

Tota la informació sobre el projecte es pot consultar en aquest enllaç.