Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Informàtica

Afectacions a la TDT

EL 4G POT CREAR INTERFERÈNCIES ALS CANALS DE LA TDT.
L’entitat LLEGA800 informa que es poden demanar solucions gratuïtes a les possibles afectacions a la TDT provocades per l’emissió dels serveis de telefonia 4G en la banda de 800MHz.

Per això, si es detecta un mal funcionament d’alguns o tots els canals de la televisió (TDT), cal trucar al telèfon gratuït 900 833 999, de dilluns a dissabte de 9.00h a 22.00h i LLEGA800 enviarà un tècnic per solucionar el problema gratuïtament, evidentment, sempre que el problema sigui per les interferències causades per la emissió de la telefonia 4G.

EL 5G OBLIGA A RESSINTONITZAR ELS CANALS DE TELEVISIÓ
Amb l’arribada de la tecnologia 5G cal ressintonitzar els canals de TDT de la televisió. A Pals és necessari que ho facin totes les llars i afecta a tot el municipi.

Què cal fer?
El canvi es farà de manera progressiva i acabarà el proper 30 de setembre, últim dia per resintonitzar els canals de televisió.

Les persones que visquin en un habitatge unifamiliar, amb una antena individual, només hauran de ressintonitzar els canals a través del comandament del televisor.

En el cas de les comunitats de veïns i, per tant, que tenen antena col·lectiva, és necessari posar-se en contacte amb un instal·lador autoritzat per poder adaptar l’antena. Una vegada s’hagi completat aquesta feina, cada família haurà de ressintonitzar els canals

Més informació 012 – https://www.ccma.cat/atencio/com-veure-i-escoltar/tdt/

ÀREA D’INFORMÀTICA

Plaça de la Vila, 4 · 17255 Begur
Tel. 972 624 020


HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:

De dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h


Regidor:
 Manel Vallès


Responsable:
 Víctor Iruela
Auxiliar: Oliver Martínez
informatica@begur.cat