Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Llar d’infants Ses Falugues

Preinscripció i matrícula curs 2020-2021

La primera infància és una etapa molt important pel desenvolupament de les persones i em plau comunicar-vos que Begur disposa d’un servei de llar d’infants gestionat directament per l’Ajuntament amb un equip competent que ofereix al vostre fill/a la seguretat i l’atenció necessàries en un ambient familiar.

Per planificar adequadament el curs 2020-21, cal tenir una previsió de les places escolars ocupades. És per això que demanem que totes les famílies que vulgueu dur el vostre fill/a a la llar d’infants el proper curs (ja sigui el mes de setembre o a mitjan curs) dugueu a terme el procés de preinscripció i matrícula: primer cal realitzar la preinscripció (la sol·licitud de la plaça) i, posteriorment, la matricula (la seva reserva).

En la situació anormal que vivim a causa de la pandèmia del COVID-19, és preferible dur a terme aquest procés de forma telemàtica.  Per aquest motiu, us demanem que ens feu arribar els formularis omplerts i la documentació necessària al correu electrònic de la llar d’infants (sesfalugues@begur.cat) posant a l’assumpte “Sol·licitud de preinscripció + nom del vostre fill/a”.

Ara bé, si alguna família no pogués fer-ho de forma telemàtica, es pot fer al registre d’entrada  de l’Ajuntament portant en paper la documentació necessària i els formularis omplerts (de dilluns a divendres, de 9h a 14 h).

Esperant poder-nos veure aviat, resto a la vostra disposició pel que necessiteu.

Maria Muriscot Barris.
Directora.

Documentació:
- Instruccions de preinscripció i matrícula
- Sol·licitud de preinscripció
- Comunicació d'assistència
- Autorització sortides
- Autorització ús de la imatge i veu
- Autorització responsabilitat
- Autorització Domiciliació

LLAR D’INFANTS MUNICIPAL SES FALUGUES
Bonaventura Carreras, 11 ·  17255 Begur
Tel. 972 624 304

 

Regidora: Gemma Coll Vidal

 

Directora:
Maria Muriscot
sesfalugues@begur.cat

 

HORARI ESCOLAR:
De setembre a juny
Dilluns a divendres
De 8.30 a 17.00h

 

PER MÉS INFO CONSULTAR:
http://blocs.xtec.cat/sesfalugues/