Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Espai Mas d’en Pinc

Sol·licitud d’espais

Tan si sou entitats del propi equipament com entitats externes, si teniu interès en realitzar algun tipus d’esdeveniment a l’Espai Mas d’en Pinc cal que sol·liciteu la seva autorització. Us recomanem que abans de sol·licitar un espai consulteu la disponibilitat al calendari d’esdeveniments o bé telefonant al propi equipament al 872 214 977.

L’ESPAI MAS D’EN PINC posa a la vostra disposició varis espais: tallers, formacions, reunions i zona d’acampada per a associacions d’escoltes (sense ànim de lucre). Per tal de sol·licitar la utilització d’aquests espais és necessari formalitzar la instància d’autorització.

Cal que la sol·licitud es realitzi com a mínim 30 dies abans de portar a terme l’esdeveniment. L’autorització es realitzarà mitjançant resolució Decret d’Alcaldia. El pagament, si s’escau, s’ha d’efectuar sempre abans de realitzar l’esdeveniment, i cal que envieu el comprovant de pagament al correu mediambient@begur.cat.

Si l’esdeveniment que es porta a terme és de pagament, l’Ajuntament de Begur cobrarà 20€/dia a l’organització. Les associacions d’escoltes pagaran 1€ per persona/nit.

Els espais que es posen a disposició per a realitzar-hi esdeveniments externs són:

– esplanada exterior
– espai polivalent
– espai laboratori
– zona d’acampada per escoltes

Fiança: Depenent del tipus d’esdeveniment es podrà exigir una fiança de 100€ per atendre possibles desperfectes dels espais i/o instal·lacions utilitzades. Aquesta es retornarà a l’interessat un cop haurà finalitzat l’esdeveniment si no hi ha cap desperfecte.

Un cop finalitzat l’esdeveniment, caldrà que l’entitat organitzadora respongui l’enquesta adjuntant una o vàries fotografies.


Espai exterior

Espai polivalent

Zona d’acampada per escoltes

Laboratori

Independentment del tipus d’esdeveniment i els espais que es necessitin, l’autorització sempre inclourà disposar de l’espai de benvinguda i els WC’s:

 

 

ÀREA DE MEDI AMBIENT
(espai mas d’en pinc)

Passeig Carmen Amaya, 12 · 17255 Begur
Tel. 872 214 977
mediambient@begur.cat

 

HORARIS D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h

 

Regidor: Jordi González
Tècnic: Francesc Xavier Turró
Personal administratiu: Cristina Ruiz
Personal de suport: Manel Ponce