Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Espai Mas d’en Pinc

Sol·licitud d’espais

Tan si sou entitats del propi equipament com entitats externes, si teniu interès en realitzar algun tipus d’activitat a l’Espai Mas d’en Pinc cal que sol·liciteu l’espai on portar-la a terme. Us recomanem que abans de sol·licitar un espai consulteu la disponibilitat al calendari d’esdeveniments.

L’ESPAI MAS D’EN PINC posa a la vostra disposició varis espais per a l’organització d’esdeveniments: tallers, formacions, reunions i zona d’acampada per a associacions d’escoltes (sense ànim de lucre). Per tal de sol·licitar la utilització d’aquests espais és necessari omplir la següent sol·licitud i enviar-la per correu electrònic a la coordinació de l’equipament, a l’adreça mediambient@begur.cat. Per tal d’omplir la sol·licitud cal seguir els següents passos:

1) Descarregar la sol·licitud al vostre ordinador.
2) Obrir el pdf des del vostre ordinador un cop descarregat i omplir-ne les dades.
3) Un cop omplert el formulari del pdf cal guardar-lo de nou al vostre ordinador (podeu sobreescriure el que us havieu descarregat)
4) Adjuntar el pdf omplert i guardat al vostre ordinador al correu mediambient@begur.cat.

Cal que la sol·licitud es realitzi com a mínim 15 dies abans de portar a terme l’activitat. L’autorització es realitzarà mitjançant resolució de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Begur. El pagament, si s’escau, s’ha d’efectuar sempre abans de realitzar l’activitat, i cal que envieu el comprovant de pagament al correu mediambient@begur.cat.

Si l’activitat que es porta a terme és de pagament, l’Ajuntament de Begur cobrarà 20€/dia a l’organització. Les associacions d’escoltes pagaran 1€ per persona/nit.

Els espais que es posen a disposició per a realitzar-hi esdeveniments externs són:

– esplanada exterior
– espai polivalent
– espai laboratori
– espai audiovisual
– zona d’acampada per escoltes:

Fiança: S’exigirà una fiança de 100€ per atendre possibles desperfectes dels espais i/o instal·lacions utilitzades. Aquesta es retornarà a l’interessat un cop haurà finalitzat l’activitat.

Un cop finalitzat l’esdeveniment, caldrà que l’entitat organitzadora envii a la coordinació de l’equipament un correu electrònic amb la valoració de l’activitat, nombre de persones, juntament amb tres fotografies a l’adreça mediambient@begur.cat


Espai exterior

Espai polivalent

Espai audiovisual

Laboratori

Zona d’acampada per escoltes

Per la utilització d’un o varis espais, inclourà disposar de l’espai de benvinguda i els WC’s:

 

ÀREA DE MEDI AMBIENT
(espai mas d’en pinc)

Passeig Carmen Amaya, 12 · 17255 Begur
Tel. 872 214 977
mediambient@begur.cat

 

HORARIS D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h

 

Regidor: Jordi González
Tècnic: Francesc Xavier Turró
Personal administratiu: Elisabet Tejero
Personal de suport: Manel Ponce