Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Civiwaste

Porta a Porta de voluminosos

Aquest servei especial, de caràcter puntual i concret, recull aquells residus que per les seves dimensions no es poden transportar a la deixalleria amb un vehicle d’ús domèstic (taules grans, matalassos, armaris alts, grans electrodomèstics, etc.).

El procediment per tal de sol·licitar el servei és el següent:

1. Seleccionar la icona de mobles situada a la part inferior dreta de la pantalla

2. Seleccionar la icona del signe “+”:

3. Seleccionar l’opció “RECOLLIDA DE VOLUMINOSOS”.

4. Seleccionar el tipus d’element:

– MOBLE GRAN
– ELECTRODOMÈSTIC

5. Haureu de fer una fotografia de l’element o del conjunt d’elements pels quals sol·liciteu el servei de recollida i seleccionar l’opció “Ok”.

6. A continuació us apareixerà una nova pantalla amb la previsualització de la imatge i un formulari on haureu d’indicar el títol i descripció de la imatge. En aquest apartat s’inclou l’opció de “Compartir moble” per aquells voluminosos que es troben en bon estat i puguin ser reutilitzats per altres usuaris del Civiwaste del Municipi de Begur (aquesta opció apareix activada per defecte). En el cas que algun usuari s’interessés pel l’element es posaria en contacte amb vosaltres mitjançant el xat intern de l’aplicació

7. Finalment heu de seleccionar l’opció “Sollicitar” per tal d’enviar la sol·licitud i “continuar” per tornar al menú principal.

8. En un termini de temps de 48 hores aproximadament l’Àrea de Medi Ambient us enviarà un correu electrònic indicant la data del servei de recollida.

ÀREA DE MEDI AMBIENT
(espai mas d’en pinc)

Passeig Carmen Amaya, 12 · 17255 Begur
Tel. 872 214 977
mediambient@begur.cat

 

HORARIS D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h

 

Regidor: Jordi González
Tècnic: Francesc Xavier Turró
Personal administratiu: Cristina Ruiz
Personal de suport: Manel Ponce