Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Protecció Civil

Recursos

Comptem amb tres vehicles logotipats, amb dispositius lluminosos i sirenes d’emergències , dos d’ells procedents del parc mòbil de la Policia Local:

PCV01 Es tracta d’un vehicle 4×4, molt adequat per desplaçar-se pel municipi i les diferents cales, així com per les pistes forestals.

Aquest vehicle ens permet desplaçar el personal als diferents serveis preventius que hem anat realitzant, així com respondre a avisos que hagin pogut sorgir en el transcurs d’aquests o que ens hagi activat el CECAT.

Està dotat amb equipament suficient per realitzar una primer atenció sanitària a l’espera dels serveis d’emergències mèdiques, així compta amb:
– Motxilla sanitària
– Desfibril·lador
– Cascs de Protecció
– Cons de senyalització
– Extintor de pols ABC

PCV02 Furgoneta amb capacitat per a 7 persones i material de grans dimensions, que millora la capacitat logística de l’associació, permetent-nos transportar personal als serveis o persones evacuades i equips intervinents en grans emergències.

En aquest vehicle hi portem material divers de suport a les emergències i està pensat per poder donar resposta a qualsevol requeriment dels equips intervinents en l’àmbit de la logística, en el qual estem emmarcats dins els plans especials d’emergència.

PCM001 Motocicleta tipus scooter ideal per desplaçar-se amb celeritat en situacions de molta densitat de visitants al municipi. Gràcies a la seva mida, aquest vehicle ens permet fer el seguiment de rues, realitzar talls de trànsit puntuals i acudir a avisos en menor temps que amb un automòbil.

PROTECCIÓ CIVIL

Passeig Carmen Amaya 12 · 17255 Begur

 

Regidor: Rafael Criado

President i Cap
: Ramon Rovira
Vice-President: Antonio Ramirez
Secretaria: Jessica Pineda

 

CONTACTE
Tel. 653 876 599
protecciocivil@begur.cat

SEGUEIX-NOS