Viure a Begur

Gaudeix de tots els secrets del nostre municipi.

Ràdio Begur 97.7

Història de Ràdio Begur

25 ANYS… I SEGUIM SUMANT!

Ràdio Begur – La sintonia del mar

Ràdio Begur neix quan un grup d’amics de Begur i poblacions veïnes comencen a emetre des d’una de les dependències de l’antic Casino Cultural. Les condicions no eren les més òptimes i les emissions no van durar gaire, però l’empenta d’aquell grup de joves fa que uns anys més tard la iniciativa de crear una emissora municipal tiri endavant i s’acabi consolidant.
Al mes de març del 1990 es presenten les primeres propostes a l’Ajuntament aprofitant les noves dependències de les Escoles Velles on l’any 1991 s’inauguren les actuals instal·lacions de Ràdio Begur, que es constitueix com emissora municipal.
Al setembre del mateix any comencen a fer-se les primeres emissions encara en fase de proves, degut a que encara faltaven alguns aparells i la programació encara no estava ben estructurada. És al mes de novembre quan es comencen a fer les primeres falques radiofòniques demanant col•laboradors.

A principis del 1992 es comença a fer la primera graella de programació gràcies als nous i antics voluntaris, que amb molta il·lusió donaven el tret de sortida aquell projecte.
Els primers anys els programes eren bàsicament musicals, més tard i amb una mica més d’experiència ampliàvem, els espais amb més continguts culturals fins a dia d’avui, que podem dir que gaudim d’una amplia programació per a tots els gustos i edats.

Ràdio Begur ha esdevingut al llarg d’aquests anys una emissora oberta a tothom amb gran diversitat de programes i col·laboradors i sempre atenta a tota mena d’actes que se celebren al nostre municipi.

La direcció de la Ràdio, vol donar les gràcies a totes les persones que durant tots aquests anys han anat passant per l’emissora i com no als oients que ha fet possible que Ràdio Begur pugui celebrar els seus 20 anys.

El principal objectiu és comunicar, informar i entretenir alhora, fent que els nostres oients es sentin bé escoltant-nos. Sintonitza el 97.7 o uneix-te al nostre grup del facebook.

RÀDIO BEGUR 97.7
LA SINTONIA DEL MAR
C/Bonaventura Carreras
Edifici Escoles Velles · 17255 Begur
Tel. ESTUDI – 972 624 303
Tel. DIRECTOR – 972 624 302

 

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC:
De Dilluns a divendres de 9.00 a 14.00h

 

CONTACTE
radio@begur.cat
lasintoniadelmar@gmail.com

 

 

Regidor – Eugeni Pibernat
Director – Pere Molina
*Per publicitat, contactar amb el director

 

BLOG: http://lasintoniadelmar.blogspot.com
TUNEIN: http://tunein.com/radio/Radio-Begur-977-s112032/

SEGUEIX-NOS